Lovitură sub centură pentru Gheorghe Falcă, la sărbătoarea Camerei de Comerţ

Lovitură sub centură pentru Gheorghe Falcă, la sărbătoarea Camerei de Comerţ

Primarul Gheorghe Falcă a avut parte de o surpriză neplăcută la sărbătorirea a 25 de ani de la reluarea activităţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad: Fostul preşedinte al instituţiei, Nicolae Băcanu, a avut un discurs în care a trimis săgeţi spre clasa politică în general şi spre parlamentarii şi administraţia Aradului în mod special.

Acesta a criticat implicarea politicului în activitatea Camerei de Comerţ „care 25 de ani s-a ţinut departe de politică”, vorbind apoi despre parlamentarii care „habar nu au” ce face instituţia, care sunt atribuţiile şi rolul acesteia. Punctul culminant al discursului a vizat administraţia locală, în frunte cu Gheorghe Falcă, despre care Băcanu a spus ironic, între altele, „că organizează tot felul de întâlniri, cu oameni de afaceri, la care Camera de Comerţ nici măcar nu este invitată”. În momentul în care a criticat administraţia locală, Băcanu a fost aplaudat de asistenţă, moment stânjenitor pentru primarul Gheorghe Falcă, mai ales că şi Gheorghe Seculici, preşedinte Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Arad, i-a dat „în mare parte” dreptate fostului preşedinte.

Vizibil afectat, Gheorghe Falcă a luat şi el cuvântul, încercând fără folos să dea o replică celor spuse de Nicolae Băcanu. Primarul Aradului a părăsit sala imediat ce a coborât de pe scenă.

  1. ma tem ca dl Bacanu cam are dreptate dar cred ca Falca nu invita camera de comert ca sa nu fie nevoit sa-l suporte pe Seculici la acele intalniri. e un cerc vicios din care Aradul are de pierdut

    Raspunde
  2. Bacanu este un mare tepar, este cel mai in masura sa comenteze ceva despre altii. Daca era sasa de bun nu-l schimba nimeni de la conducerea camerei. In plus, sper ca acum isi plateste furnizorii nu traieste pe banii lor si astazi, cum a trait pe banii mei nesimtitul si am umblat un an de zile sa-mi recuperez banii de la nesimtitul asta cu firma aia a lui SC Electrica din Gradiste

    Raspunde
  3. Daca nu era Seculici.avea si acum restante la cheltuielile blocului FALCA !!!!

    Raspunde
  4. Daca nu-i pacalea pe aradeni, Falca era si acum un sarantoc legat cu drod la pufoaica asa cum a fost cand a venit in Arad.

    Raspunde
  5. Asta e doar inceputul sfarsitului pentru Falca nimurucul , la tomberonul politicii cu javrosul!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.