A luat naştere Con Brio, o asociaţie care îşi propune să identifice şi să promoveze performanţa

A luat naştere Con Brio, o asociaţie care îşi propune să identifice şi să promoveze performanţa

Şase doamne au înfiinţat, la Arad, o asociaţie – Con Brio – care îşi propune să identifice şi să promoveze performanţa, să-i scoată în evidenţă pe arădenii de top dar  şi să aducă în municipiul nostru invitaţi de marcă din ţară şi din străinătate.

Garanţia că toate acestea vor fi posibile este dată de membrii fondatori ai asociaţiei: prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, Ana Maria Dragoş (preşedinte), av. Viorica Popescu, psihologul Ramona Pencea, dr. Liliana Bran şi Tabita Alexa.

Potrivit membrilor fondatori, asociaţia va oferi consiliere gratuită în mai multe domenii, va elabora proiecte pentru diferite programe de finanţare, va ţine cursuri de formare profesională, va organiza tabere tematice pentru studenţi în ţară şi în străinătate şi se va preocupa de turismul cultural şi religios, atât pe plan intern cât şi peste hotare.

  1. Nu se poate! Iar ex-prof. univ. dr. Mihuț fondator?
    Ce consiliere poate oferi dânsa care conduce Asociația Națională Forumul româno – chinez?
    Poate din Cartea lui Deng Xiaopind, că nu am remarcat să fie expertă, de ex., în reziliență, sustenabilitate sau multiculturalism! Temele de azi ale omenirii!

    Văd că dna ex-prof.univ.dr. aleargă pe mai multe culoare. Pe cel de acum e alături de cel al octogenarilor. O fi oare parcurs con brio, (tradus = vioiciune!) și aici. Nu am înțeles bine, vorba lui Bibanu’, ce o recomandă? Are expertiză și : „va elabora proiecte pentru diferite programe de finanţare,”!? Iar bani?! Con brio? Ha la necessaria vivacità?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.