A luat un medicament pentru INSOMNIE, iar a doua zi a avut un ȘOC! Ce a făcut în timpul somnului

A luat un medicament pentru INSOMNIE, iar a doua zi a avut un ȘOC! Ce a făcut în timpul somnului

Din cauză că se lupta de mult timp cu insomnia, acest tânăr a recurs la pastile pentru a putea avea o noapte de somn liniștit. Problema a fost că a dormit atât de adânc încât nu și-a dat seama ce face, iar dimineața a avut parte de o mare surpriză.

Mulți se trezesc buimaci după o noapte de beție și cu o chitanță drept dovadă pentru suma exorbitantă cheltuită în bar seara trecută. Acest bărbat s-a trezit tot cu o chitanță, cu confirmarea unei plăți venită pe e-mail mai exact, pentru suma de 3.000 de dolari.

iac order

Acesta nu este cel mai surprinzător lucru, ci pe CE a cheltuit atâția bani. Bărbatul, amețit fiind de la pastile, s-a trezit în toiul nopții și și-a comandat de pe internet un iac viu! Acesta este un animal asemănător unui bivol, însă puțin mai mic și cu o blană lungă și deasă.

Disperat de „noua achiziție”, tânărul a reușit după multe încercări să anuleze comanda și să-și recupereze banii.

Povestea lui a devenit virală pe internet, iar el a declarat pentru cei care i-au lăsat comentarii că „știu că ar fi fost foarte haios pentru voi ca animalul să ajungă la mine, însă nu voi merge până la capăt cu o asemenea prostie doar pentru ca voi să vă distrați”.

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.