Lucian Riviș-Tipei: „Seria premierilor PSD devine din ce în ce mai jalnică”

Lucian Riviș-Tipei: „Seria premierilor PSD devine din ce în ce mai jalnică”

Consilierul local liberal Lucian Riviș-Tipei afirmă că acțiunile social-democraților din ultimul an pun în pericol relațiile politico-diplomatice ale României cu restul statelor.

Potrivit acestuia, Guvernarea PSD se dovedește a fi nu doar deplorabilă pentru români, ci și un pericol real pentru relațiile politico-diplomatice ale României cu restul statelor. „Nicicând în istoria României nu s-a întâmplat ca un partid politic cu o majoritate covârșitoare să își execute în repetate rânduri propriile sale guverne în doar un an. Instabilitatea politică la care este supusă România din cauza coaliției incapabile PSD-ALDE afectează toți românii, în măsura în care leul continuă să se deprecieze, prețurile la gaze, încălzire, energie, alimente cresc constant și într-un ritm alarmant. Poveștile frumoase cu care PSD a reușit să îi prostească pe români în decembrie 2016 s-au dovedit a fi o ciumă pentru bunăstarea națiunii. De la guvernarea Grindeanu, care a scos în stradă sute de mii de români revoltați de OUG 13, la Tudose care a fost un eșec din punct de vedere economic, al investițiilor și al proiectelor demarate, la interimarul Fifor, care este la fel de util Guvernului României precum un sac de cartofi inscripționat cu aforisme pesediste, acești “grei” ai politicii românești s-au dovedit a fi o rușine pentru țară și motivul pentru care ne-am întors cu 10 ani înapoi”, declară Tipei.

„Acești supuși ai lui Dragnea atestă faptul că servesc interesele unui singur om, nicidecum ale României. În primul an de guvernare PSD a reușit să îndeplinească 3% din programul de guvernare, să schimbe două guverne și să arunce țara într-o fundătură. Așteptăm cu groază și oroare ce ne vor aduce următorii 3 ani cu PSD în frunte, dar poate în 2020 vom cunoaște și cel de-al 12-lea guvern de sub tutela lui Dragnea”, susține Lucian Riviș-Tipei (foto), consilier local municipal PNL.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.