Lucrarea de montare a granitului pe Bulevardul Revoluției va fi realizată în etape

Lucrarea de montare a granitului pe Bulevardul Revoluției va fi realizată în etape

Remodelarea Bulevardului Revoluției prin montarea granitului în locul pavajului a început cu partea dinspre Podgoria, a anunțat viceprimarul Lazăr Faur în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a spus că se dorește ca bulevardul să devină „mai funcțional și mai frumos”. „Sperăm ca oamenii să aibă îngăduință pentru deranj, ne vom bucura de un bulevard mai atractiv și mai comod. Lucrarea va fi realizată pe tronsoane mai scurte, care să fie finalizate după care se trece la următorul. Lucrările pot părea facile, dar presupun o săpătură la 40 de centimetri, strat de nisip și balast, fundație de beton pe care se montează granitul. În același timp, se realizează lucrările de infrastructură: curent, apă, cabluri, semaforizare, o adevărată infrastructură pe care o repoziționăm. Constructorul a asigurat că pe fiecare tronson, înainte de turnarea stratului de beton, lucrările nu vor dura mai mult de trei săptămâni”, a spus Lazăr Faur.

Fiecare clădire va avea asigurat accesul, în așa fel încât să nu sufere locatarii și magazinele. Viceprimarul a estimat că primele tronsoane cu granit vor fi gata în luna septembrie și se dorește finalizarea Bulevardului Revoluției până la mijlocul anului 2024.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.