Lucruri pe care ai vrea să le știi înainte de a comanda de la o florărie online

Lucruri pe care ai vrea să le știi înainte de a comanda de la o florărie online

Florile au modul lor de a spune lucurile. Daca vrei sa transmti cuiva un mesaj, alege sa o faci printr-un buchet  de flori. Daca vrei un buchet de flori deosebit, il gasesti rapid la o florarie online. Nici macar nu trebuie sa iesi din casa pentru a gasi buchetul ideal. Comanda online florile preferate pe care le poti trimite direct la adresa celei care vrei sa se bucure de ele.

Este minunat sa primesti flori, la fel de special este sentimenul pe care il ai atunci cand oferi. Florile au puterea de a aduce bucurie in suflet. Fie ca daruiesti sau primesti, alege sa te bucuri si tu de acest sentiment.

Cu un buchet de flori, poti spune o multime de lucuri. Buchetul potrivit, oferit la momentul potrivit poate transmite exact ceea ce simti. Cu un buchet de flori bine ales poti spune: “esti frumoasa”, “te iubesc”, “imi e dor de tine”, sau chiar “imi pare rau”, ori “te vreau inapoi”. Tu ce iti doresti sa transmiti prin buchetul pe care il cauti azi?

Iata cateva lucuri pe care ai vrea sa le stii inainte de a plasa prima ta comanda la o florarie online

  1. Alege flori de sezon. Daca vrei un cadou pentru o persoana draga este bine sa alegi flori de sezon. Unele florarii nu primesc flori regulat, ci au un stoc de flori care nu sunt de sezon. Se poate intampla sa le tina in depozit chiar si o saptamana inainte sa le poata vinde. Daca vrei sa primesti flori proaspete, alege flori de sezon.
  2. Ai grija de unde comanzi. Daca vrei sa te asiguri ca buchetul tau iti este oferit de florari cu experienta, alege cu grija site-ul de unde faci comanda. Cel mai bine este sa alegi o florarie online care livreaza in orasul tau. Chiar daca timpul de livrare este putin mai mare, macar poti fi sigur ca floraria iti ofera un buchet de calitate. La Floraria de Vis, florarii au nevoie de pana la patru ore pentru pregatirea comenzii si livrarea acestuia.
  3. Floraria lucreaza cu curieri proprii sau livreaza prin firme de curierat? Acesta este un criteriu foarte important de care trebuie sa ti cont. Atunci cand faci o comanda de flori de la o florarie online care livreaza prin firmele de curierat, nu ai garantia calitatii buchetului la livrare. Curierii de la firmele de curierat nu stiu cum sa livreze florile in cele mai potrivite conditii. Alege o florarie online care are curieri proprii. La Floraria de Vis, orice comanda este livrata de curieri proprii care au experienta in livrarea florilor in cele mai bune conditii prin traficul din Bucuresti.
  4. Pentru a fi sigur ca primesti flori proaspete, specifica faptul ca iti doresti ca florile din buchetul tau sa fie bulbi. Asa poti sa fi sigur ca ai timp mai mult la dispozitie sa te bucuri de florile tale, inainte ca acestea sa ofileasca.
  5. Plaseaza comanda mai bine mai devreme, decat mai tarziu. Chiar daca florariile online au un stoc mai mare de flori decat florariile locale, este bine sa fi precaut. Plaseaza comanda de flori pentru ziua de nastere a unei prietene cu o zi inainte. Asa poti sa fi sigur ca florile ajung la timp la tine si ai timp suficient sa I le daruiesti.
  6. Poti cere un buchet personalizat. Daca vrei un buchet special pentru o ocazie deosebita, poti cere personalizarea unui buchet. Iar daca vrei ca darul tau sa fie si mai special, poti adauga buchetului un mesaj personalizat pe felicitarea care insoteste florile.

Comanda flori online Bucuresti prin care sa surprinzi pe cineva drag

Daca vrei sa faci o surpriza placuta unei persoane dragi, alege pentru ea un buchet de flori de la Floraria de Vis. Beneficiezi de livrare in doar patru ore de la confirmarea comenzii. Timp in care te poti bucura de relaxare, sau de prezenta celor dragi. Plaseaza acum prima ta comanda de flori pe site si beneficiaza de livrare gratuita pentru orice buchet, cos cu flori, sau aranjament floral. Livrarea florilor se face doar prin curieri proprii care stiu cum sa se comporte cu florile.

Cuvinte cheie
  1. […] post Lucruri pe care ai vrea să le știi înainte de a comanda de la o florărie online appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.