Ludovic Orban, în vizită la Arad. Angajament personal în privința Cetății

Ludovic Orban, în vizită la Arad. Angajament personal în privința Cetății

Ludovic Orban, președintele PNL, s-a aflat astăzi în vizită la Arad, pentru a participa, între altele, la primul joc cu public disputat pe stadionul Francisc Neuman.

Program vizitei a fost mai amplu cuprinzând vizitarea unor obiective de investiții, întâlniri cu liderii și reprezentanții PNL Arad în administrația locală, discutarea posibilităților de accesare a fondurilor europene.

„Am discutat și vom discuta de toate perspectivele de dezvoltare ale Aradului, despre proiecte. De exemplu, PNRR cuprinde un proiect important, modernizarea căii ferate Arad – Timiș și Timiș – Caransebeș. Vom avea Valul Renovării, un program care pune la dispoziția municipalităților în primul rând fonduri pentru a renova fațade, restaurări, pentru eficiență energetică. La întâlnirea cu primarii vom discuta despre finanțarea proiectelor locale din surse guvernamentale, prin CNI sau printr-un nou plan național de dezvoltare locală, pe măsură ce se apropie de final PNDL 2. Trebuie să vedem ce fel de proiecte vor să finanțeze primarii. Sigur că am discutat și despre Cetate, aici trebuie să găsim soluții de finanțare atât pe PNRR cât și pe Programul Operațional Regional 2021 – 2027. Aici rămâne ca Primăria împreună cu Ministerul Apărării să găsească cele mai bune soluții juridice și mai ales de etapizare pentru un proiect la care m-am angajat personal. Acest proiect presupune o obligație de sprijin permanent pentru acest proiect”, a spus Ludovic Orban.

Președintele PNL a făcut referire și la competiția internă din partid, în care se va adresa fiecăruia din cei peste 5000 de delegați la Congres. Ludovic Orban a dat asigurări că relația cu premierul Florin Cîțu nu s-a schimbat, chiar dacă sunt în competiție.

  1. […] post Ludovic Orban, în vizită la Arad. Angajament personal în privința Cetății appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.