Lui Falcă „îi cam tremură chiloţii”. Cine SE PREGĂTEŞTE SĂ-L BATĂ în 2016

Lui Falcă „îi cam tremură chiloţii”. Cine SE PREGĂTEŞTE SĂ-L BATĂ în 2016

Gheorghe Falcă ar putea avea un singur contracandidat serios la alegerile de anul viitor. Surse din PSD şi ALDE au precizat, pentru newsar.ro, că există tendinţa de a se merge pe varianta unui singur candidat, comun, în bătălia pentru Primăria Municipiului Arad. Acest lucru ar fi fost discutat inclusiv la Bucureşti, spun sursele noastre. „Cel mai probabil luna aceasta vom stabili şi candidatul”, a precizat o sursă social-democrată.

Un semnal că Bucureştiul acordă o atenţie deosebită cursei pentru Primăria Municipiului o reprezintă şi faptul că Mihai Fifor, liderul de grup al senatorilor social-democraţi, va fi detaşat la Arad, unde se va ocupa personal, în perioada următoare, de pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale şi, ulterior, de cea pentru alegerile parlamentare.

Potrivit informaţiilor noastre se vehiculează mai multe nume de candidaţi, între care şi cel al lui Ovidiu Marian, considerându-se că acesta are profilul „candidatului de forţă” capabil să-l înfrângă pe Gheorghe Falcă.

De cealaltă parte, surse din PNL au precizat pentru newsar.ro că Gheorghe Falcă „nu se simte prea bine”. „Îi cam tremură chiloţii. De aceea a şi început deja campania (n.r. – întâlnirile cu cetăţenii, organizate de municipalitate în cartiere)”, a precizat o sursă liberală.

  1. Surse ALDE… asta da chestie de luat in considerare mai ales daca apare si numele traseistului politic Ciupe….of, of, mai, mai…

    Raspunde
  2. ii tremura chilotii de slab ce e. daca bate vantul mai tare il duce si ne scapam de el

    Raspunde
  3. o sa ii tremure chilotii probabil de ras cand o sa citeasca ziarul , cine voteaza traseisti ca asta ?

    Raspunde
  4. 1. Daca-i tremura, îi tremura sa nu povesteasca prea multe ala de la uti.
    2. De batut nu-l bate nimeni in confruntare electorala.
    Cea mai mare parte a electoratului aradean este scarbita de tot ce se poate vota, nu sunt dispusi sa aleaga ,,raul mai mic”.
    Apoi urmeaza imediat electoratul :,, a furat, dar a facut”. Foarte multi si prostii astia, deci are asigurate mandate pe viata, atata timp cat ,,fura si face”

    Raspunde
  5. :))) Ce articol „marca” Orlando :))))
    Ii tremura chilotii lui Falca cand aude de Ovidiu Marian :)))) maxim!! :)))
    Pai hai sa vedem cine e Ovidiu Marian de face sa tremure chilotii unora 🙂
    Ovidiu Marian este unul din cei mai mari traseisti politici ai Aradului postdecembrist, nu-l intrece nimeni….
    Si-a inceput cariera politica la PNTCD, insa cum acest partid a ajuns in afara parlamentului sare in barca PDL-ului, ajungand senator PDL de Arad in 2008 si sef al comisiei de buget-finante din Senatul Romaniei, fiind unul din cei care a votat mult hulitele taieri de salarii.
    In 2012 cand se „impute branza” si tabara din care facea parte incepe sa piarda simpatia populara si e linsata pe toate posturile TV verticalitatea lui Ovidiu Marian ii spune ca e momentul sa sara in alta barca, si trece la PNL care facea parte din USL in acele vremuri si astfel i-l ia de brat pe Ponta si defileaza cu el fluturand steagul razbunarii celor care au taiat salariile….tare nu?
    Intra in cursa electorala in 2012 candidand la un nou loc de senator de Arad. In ziua alegerilor (cu baza de date subtilizata de la PDL) trimite sms-uri tuturor membrilor PDL, cum ca anumiti candidati din PDL l-ar sustine pe el pentru pozitia de senator in detrimentul lui MRU, o noua dovada a verticalitatii lui politice, insa din fericire sau din pacate depinde din ce unghi privim lucrurile, nu-i iasa socotelile si nu intra in Senat. Ca recompensa a tradarii, USL-ul ii ofera postul de secretar general al Senatului, un loc caldut insa isi da demisia din acest post in urma iesirii PNL de la guvernare. In acel moment se vede fara job si fara perspectiva, PNL anuntand fuziunea cu PDL si verticalitatea lui ii spune ca e momentul sa schimbe din nou tabara si pleaca cu fugarii din PNL a lui Tariceanu ajungand in PLR apoi transformat in ALDE si din nou se aranjeaza primind un job de ceva directoras la Transgaz daca nu ma inseala memoria unde este si astazi.
    In 2013 cand inca era secretar adjunct deja cred ca al Senatului isi angajeaza si sotioara la „stat” si la propriu si la figurat, adica pe dna Melania Marian, la Directia de Social Media din cadrul Camerei Deputatilor, directie care se ocupa cu postarea pe Facebook, Youtube şi Instagram a momentelor importante din activitatea institutiei, adica un fel de postac probabil pe bani de bani.
    Astazi auzim ca vrea sa candideze la primarie sustinut de PSD, o alta barca pentru ca ALDE are un procent in Arad micut (nu se stie exact cat ca nu au participat niciodata la vreun scrutin) insa procentul e cu o cifra si cu siguranta mai mic de numarul 5, deci e clar ca o astfel de candidatura este una PSD-ista, deci putem considera o noua „mutare”.
    Deci, in fata unui astfel de candidat ii tremura lui Falca chilotii?? :))) voua v-ar tremura? :)) aiureli de precampanie de proasta propaganda 😉

    Raspunde
    • Adevarat !
      Ce nu inteleg : de ce postati cu numele de Adrian, domn primar ?

      Raspunde
      • Inca nu sunt primar, insa daca-mi prevezi asta iti multumesc 🙂 Postez cu numele de Adrian pentru ca exact asa ma cheama, si daca nu crezi, te las sa-mi faci cinste cu o cafea si ne si intalnim ca sa nu cumva sa nu stii cui i-ai prevestit ca va ajunge primar 😉

        Raspunde
    • Nu de oameni ar trebui sa-i fie frica lui Falca, caci ei ce ar putea sa-i faca? Daca Dumnezeu spune GATA, atunci e gata si va lua bataie pana si de la Nicu Ieran.

      Raspunde
    • Prietene, sti cam multe, eu nu cred ca esti mincinosul de falca, un lingau din gasca lui poate…. Oare ai curaj sa iti pui CV undeva? Oricum si parerea ta trebuie respecata!!! MACAR PT CAT DE MULT AI SCRIS…

      Raspunde
  6. Hopa au aparut pupincuristii lui gogu.

    Raspunde
  7. Orlando, chiar asa, ai ajuns trambita ALDE??? In fiecare zi scrii ceva despre marii politicieni de la ALDE care il sperie pe Falca, ba Ciupe, ba Cancel, ba Ov Marian. In fiecare zi, altul! Lasa-i sa faca ceva, ca nici nu auzi de ei nimic in presa, dupa aia sa se propuna candidati

    Raspunde
    • Orlando este trambita oricui plateste sa-l scuipe pe Falca, tragic este ca a ajuns sa linga pe orice il finanteaza. As putea rezuma acest act jurmalistic cu o sintagma la moda acum putin modificata – „asta inseamna sa fii jurnalist”

      Raspunde
  8. Pt.Adrian.Hai sa le facem atunci biografia la toti falca, cionca, mosneag, caprar, ciupe, lupas etc. si o sa vedem ca toti au oarece probleme.Candideaza tu la primarie sau parlament daca esti asa curat.Sau poate esti ceva consiler deja?

    Raspunde
    • Prietene, eu amaratat doar motivele ptr care Marian nu poate genera reactia de tremurat chiloti, iar din punct de vedere al traseismului politic, niciunul din cei amintiti de tine nu este un traseist politic. Singurul care a schimbat un partid politic este Mosneag, iar asta a fost o singura data, si a trecut de la Liberali la democrat liberali, si asta a fost demult, in rest toti au ramas la acelasi partid si cand a fost bine si cand a fost mai putin bine, iar cand nenea Iotcu planta plicuri cu euroi in stratul cu trandafiri n-am vazut pe niciunul din cei amintiti de tine sa spuna ca este inscenare sau proces politic, ba mai mult l-am auzit pe Falca spunand ca este regretabil, deci din punctul asta de vedere sunt mai verticali 😉
      Greseli fac toti, Ovidiu Marian pe langa greseli sta prost si cu verticalitatea 😉 asta era ideea principala.

      Raspunde
  9. La PSD este fivor sau VIFOR !????

    Raspunde
  10. In mun .A.L.D.E va avea 26%si ma bazez !!!! 1;a scos 8% in conditiile in care nu au avut acoperite sectiile de vot.2 ,Au ajuns sa aibe membri de partid cat a avut fostul pnl3populari nau cum sa incape in aceeasi barca cu populari[pnl]4falca a pierdut sprijinul bisericilor neoprotestante,in cifre 40%5.VA PIERDE ALEGERILE DUPA 12ani.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.