Lumea muzicală din România, ÎN DOLIU! A mai MURIT un cunoscut ARTIST (FOTO)

Lumea muzicală din România, ÎN DOLIU! A mai MURIT un cunoscut ARTIST (FOTO)

Un cunoscut artist din România și-a pierdut viața, duminică după-amiază, după ce un paramotor în care se afla împreună cu un instructor s-a prăbușit în lacul Comana, din județul Giurgiu. Martorii accidentului au reușit să îi scoată din apă pe cei doi, iar la fața locului au intervenit în scurt timp o ambulanță și un elicopter SMURD, care au transportat victimele la spital.

Din păcate, însă, Nik Baydin, chitaristul principal al trupei tribut AC/DC, The Rock Romania, nu a mai putut fi salvat, decesul său fiind declarat la mai bine de o oră de la accident.

Trupa tocmai susținuse, vineri seară, un concert la Arenele Romane din București. Nik Baydin era cetățean rus și avea rezidență în București.

„Vă anunțăm cu durere în suflet că dragul nostru prieten și coleg Nik Baydin și-a pierdut viața astăzi în urma unui accident aviatic! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris colegii artistului pe pagina de Facebook a formației.

Pilotul paramotorului a supraviețuit accidentului, însă, are multiple traumatisme și este în prezent internat la Spitalul de Urgență ”Bagdasar-Arseni” din București. Acesta este șeful Aerodromului Comana și are peste 5.000 de ore de zbor la activ.

nik_baydin_85980200

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.