Lumea muzicală este ÎN STARE DE ȘOC după ce o vedetă internațională a fost ÎMPUŞCATĂ la petrecerea pentru gala MTV Music Awards

Lumea muzicală este ÎN STARE DE ȘOC după ce o vedetă internațională a fost ÎMPUŞCATĂ la petrecerea pentru gala MTV Music Awards

Vestea că producătorul Suge Knight a fost împuşcat, duminică dimineaţă, într-un club din Los Angeles, a șocat lumea muzicală internațională, dar și fanii de pe întreg mapamondul.

Potrivit site-ului TMZ.com, Knight tocmai pleca de la o petrecere ocazionată de gala MTV Video Music Awards când au avut loc împuşcăturile.

Knight, în vârstă de 49 de ani, un alt bărbat de 32 de ani şi o femeie de 19 ani au fost răniţi, iar echipele de intervenţie i-au transportat la spital. Medicii se aşteaptă ca toţi trei să îşi revină, potrivit declaraţiilor autorităţilor.

„Putem confirma că persoana cunoscută sub numele Suge Knight se numără printre victimele împuşcăturilor din West Hollywood”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Los Angeles, care nu a dat alte detalii cu privire la circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Producătorul este internat la terapie intensivă, după ce a fost operat din cauza rănilor multiple provocate de gloanţe.

Knight, al cărui nume real este Marion, este cofondator al Death Row Records, o casă de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artişti ca Tupac Shakur, Dr. Dre şi Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a început, însă, să se destrame la mijlocul anilor 1990, după ce a făcut închisoare pentru încălcarea termenilor eliberării condiţionate. Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a părăsit compania.

Foto: gawker.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.