Lupta din PNL Arad și implicațiile la vârful partidului

Lupta din PNL Arad și implicațiile la vârful partidului

Lupta din interiorul PNL Arad pentru șefia partidului are implicații și la vârful formațiunii liberale.

Potrivit unor surse, deputatul Eusebiu Pistru ar beneficia de sprijinul lui Ludovic Orban dacă s-ar hotărî să candideze, urmând ca acesta să-i întoarcă gestul la alegerile pentru președinția PNL pe țară. Dar aceasta nu este singura implicație la vârf a alegerilor din PNL Arad: Oameni despre care se afirmă că ar face parte tabăra lui Cătălin Predoiu se poziționează alături de Călin Abrudan în cursa pentru președinția filialei.

Pe de altă parte, Ludovic Orban este cunoscut ca având o relație bună cu Călin Abrudan, în timp ce Cătălin Predoiu provine din vechiul PDL, la fel ca și Eusebiu Pistru. Deci, încurcate sunt căile politicii…

Să mai spunem că Gheorghe Falcă, președintele în exercițiu al PNL Arad, nu pare să-și fi atras sprijinul vreunei tabere de la vârful partidului, dar are avantajele lui la Arad, între care și sprijinul Organizației Municipale.

Deocamdată, doar Călin Abrudan și Gheorghe Falcă și-au anunțat candidatura la președinția PNL Arad, în competiție fiind așteptat să intre și deputatul Eusebiu Pistru.

  1. deci sa lamurim, Pistru nu participa, Abrudan este cu Orban, iar Falca dupa gogomania ce a facut-o la alegerile parlamentare ascunzandu-se ca un las printre tufisuri de frica lui Blaga nu are si nici nu va avea vreun sprijin nici acum si nici pe viitor de la Bucuresti. Este sfarsitul politic a lui Falca, iar daca se incapataneaza si prin amenintari si santaj castiga ( Doamne fereste !) alegerile judetene in 2 ani nu va mai exista la Arad PNL…. Deci cine trebuie sa castige trebuie obligatoriu sa aibe sprijin de la Bucuresti. p.s. speram ca Falca sa aibe atata decenta ca dupa alegerile parlamentare sa-si dea demisia din toate functiile, inclusiv din cea de primar.

    Raspunde
  2. Gogu are sprijinul Geaninei .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.