LUPTĂ STRÂNSĂ între IOŢCU şi CĂPRAR în sondajul pentru şefia CJA

LUPTĂ STRÂNSĂ între IOŢCU şi CĂPRAR în sondajul pentru şefia CJA

Nicolae Ioţcu (PNL) şi Dorel Căprar (PSD) sunt principalii favoriţi, în opinia participanţilor la sondajul efectuat de newsar.ro, la şefia Consiliului Judeţean Arad, începând din 2016.

Cu două săptămâni înainte de încheierea sondajului, Nicolae Ioţcu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a fost votat de 29,5% dintre respondenţi iar Dorel Căprar de 27,9%.

Pe locul al treilea este senatorul liberal Ioan Cristina, votat de 11,4% dintre respondenţi.

Ceilalţi posibili pretendenţi se află la distanţă mare în opţiunile arădenilor, nume ca Dimitrie Muscă, Eusebiu Pistru, Iustin Cionca, Gheorghe Falcă etc. dovedindu-se mai puţin interesante în ceea ce priveşte posibilităţile de a accede la preşedinţia Consiliului Judeţean Arad.

Totuşi, trebuie precizat faptul că viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad va fi ales nu de către cetăţeni, ci de către consilierii judeţeni care vor fi aleşi în noul Consiliu. Cu alte cuvinte, funcţia este deschisă negocierilor, jocul politic fiind hotărâtor în acest caz.

VEZI AICI REZULTATUL SONDAJULUI ÎN TIMP REAL!

  1. se stie deja ca presedinte va fi Iustin Cionca. e cum vrea Falca nu cum vor unii…. Pistru si-a luat teapa la faza asta si nici parlamentar nu o sa mai fie ca e scurta rau lista….

    Raspunde
  2. Da , Cioncosu e potrivit pt. ca stie sa „serveasca” ho ho ho ce-mi plac glumele mele.

    Raspunde
  3. totul este irelevant daca ramane legea asa cum este acum, adica nu mai alegem noi presedintele ci consilierii judeteni. cea mai grava incalcare a democratiei de dupa revolutie. ce urmeaza? se vor alege doar ei intre ei si cetatenii nu pot face nimic…foarte periculos. chiar nu vede nimeni chestia asta???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.