Madam Udrea, IRONICĂ după patru ore la DNA! „Atâta atenţie pentru mine, sau mai aşteptaţi pe cineva?”

Madam Udrea, IRONICĂ după patru ore la DNA! „Atâta atenţie pentru mine, sau mai aşteptaţi pe cineva?”

Elena Udrea a fost citată cu mandat la DNA. Ea a fost luată de acasă, joi dimineaţa, de către procurori, pentru a fi audiată în dosarul Microsoft.

Potrivit unui comunicat al DNA, „procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Udrea Elena Gabriela, pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) şi fals în declaraţii de avere”.

În acelaşi dosar este arestat preventiv şi Dorin Cocoş, fostul său soţ.

După aproximativ 4 ore de audieri, Elena Udrea a părăsit, în jurul orei 15,50, sediul DNA.

„Atâta atenţie pentru mine, sau mai aşteptaţi pe cineva? Nu am dat declaraţie, am solicitat să văd înainte dosarul. Am mai stat, au venit avocaţii din dosar… Chiar nu aş vrea să comentez. O să se ocupe avocatul”, a declarat ironic Elena Udrea, la ieşirea de la DNA.

Solicitată să comenteze acuzaţiile care i s-au adus, Udrea a replicat: „Declaraţia de avere am spus cum a fost. Nu pot declara ceva ce aparţine altei persoane dacă nu-ţi spune. Dincolo de asta, dosarul este în lucru, nu vreau să comentez.”

UPDATE: Potrivit presei centrale, Elena Udrea şi-ar fi anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PMP.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.