Măduţa: „Gheorghe Falcă a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi atacurile la persoană cu o zi înainte de Sfânta Maria”

Măduţa: „Gheorghe Falcă a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi atacurile la persoană cu o zi înainte de Sfânta Maria”

„PSD Arad constată cu regret că Gheorghe Falcă a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi atacurile la persoană cu o zi înainte de Sfânta Maria”, se arată într-un comunicat de presă al social-democraţilor arădeni.

„Din respect pentru arădeni şi pentru spiritul unei importante sărbători a creştinilor nu am vrut să polemizez cu Gheorghe Falcă săptămâna trecută. Din punctul meu de vedere, Gheorghe Falcă greşeşte fundamental: viitorul preşedinte al României nu trebuie să aibă relaţii de cumetrie, prietenie sau afaceri cu politicienii din Arad, el trebuie să aibă o relaţie de respect faţă de toţi românii şi toţi arădeni, indiferent de opţiunile lor politice. Victor Ponta a demonstrat că respectă arădenii, inclusiv prin decizia la care se referea Gheorghe Falcă. Este vorba despre plata eşalonată a sumelor de bani câştigate în instanţă de cadrele didactice din Arad. Plata eşalonată a acestor sume ţine de respectul pentru lege şi pentru cetăţeni şi dacă guvernarea PDL ar fi avut acest respect, profesorii ar fi primit banii mai demult. Sumele nu au fost distribuite pe criterii politice sau de afinităţi personale, s-a făcut o eşalonare multianuală. Oricine poate vedea că în Monitorului Oficial nr. 588 că Aradul a primit 4.021.000 de lei pentru hotărâri judecătoreşti pentru plata salariilor în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, locul 13 ca sumă la nivel naţional şi 1.070.000 de lei pentru hotărâri judecătoreşti pentru plata salariilor învăţământului special şi centrelor judeţene de resurse şi asistenţă educaţională, locul 1 pe ţară. Alocarea acestor sume nu este meritul meu, este expresia dorinţei guvernării PSD de a face dreptate românilor, fără discriminări politice”, a declarat deputatul PSD Flavius Măduţa.

  1. D-le Maduta aveti dreptate.Stinga o sa cistige si numai sa fie o alternativa a dreptei pentru 10 ani .Si pe urma vom analiza ce a facut stinga si ce a facut dreapta pentru cetatenii acestei tarii.Pina in present este clar,dreapta a taiat salarii,pensii,stinga a dat inapoi ce sa luat,.

    Raspunde
  2. in Romania stanga si dreapta e tot una. baroni, ciocoi imbogatiti peste noapte. cei care se proclama de dreapta iau masuri de stanga si invers. e o harababura dominata de politicieni fara coloana si avizi de bani si putere.
    monarhia ar fi o solutie dar cine isi doreste solutii??

    Raspunde
  3. POATE stie cineva sa-mi spuna si mie din tot rahatul de parlament un singur nume al unui reprezentant al pulimii care nu a facut traseism politic si a fost consecvent fiind loial unui singur partid .

    Raspunde
  4. parlamentul romaniei este un imens bordel unde 588 de tarfe politice se ostenesc din greu pentru a face boborul fericit .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.