MAFIA GUNOIULUI operează și la Arad! Cum DISPAR deșeurile reciclabile de pe străzile orașului (FOTO)

MAFIA GUNOIULUI operează și la Arad! Cum DISPAR deșeurile reciclabile de pe străzile orașului (FOTO)

Reprezentanții Polaris M Holding atrag atenția că fenomenul furtului deșeurilor reciclabile a luat amploare, în spatele afacerii stând, după toate aparențele, o firmă de profil.

Potrivit reprezentanților societății de salubrizare, sacii sunt „colectați” în momentul în care sunt plini și aduși în curtea unei firme care de ocupă cu sortarea deșeurilor. Operațiunea este realizată cu ajutorul unor mașini cu numere străine (vezi foto!).

Fenomenul a fost semnalat în mai multe cartiere ale municipiului, de unde deșeurile pe care ar trebui să le colecteze Polaris M Holding sunt furate și predate unei firme de profil.

În momentul în care reprezentanții Polaris M Holding merg să ridice sacii galbeni de la cetățeni constată că nu au ce ridica. În consecință, nici nu lasă alți saci galbeni în loc, producându-se astfel o scurtcircuitare a colectării deșeurilor reciclabile de la populație.

Dacă la toate acestea mai adăugăm și faptul că salubrizarea stradală – oferită cadou de municipalitate unei societăți care nu pare a face față situației (străzile orașului nu au fost niciodată mai mizerabile! – lasă serios de dorit, avem un tablou grăitor despre Aradul zilelor noastre.

Cetățenii care observă că sacii galbeni sunt luați cu alte mașini decât cele ale Polaris M Holding sunt rugați să nune la Poliție.

  1. Daca ar cara din gunoiul menajer nu vreti sa sunam la politie ?
    Sau doar pentru ca va iese voua ceva ca oamenii va da cadou gunoiul reciclabil va sesizati !
    Gasiti o modalitate sa platiti voi pe peturi ceva la oameni si e mai simplu ! Are politia ce rezolva nu sa alerge dupa hotii de peturi !

    Raspunde
  2. Pune l la menajer. Si asa iti da sacii gratis. Asa ca nu mai scoate si sa fi sănătos.fa ti o afacere tu din asta si nu se supara nimeni. Stai linistit!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.