Magazinul „Raiul Rozătoarelor”, verificat de Direcția de Sănătate Publică. Ce au descoperit inspectorii (FOTO)

Magazinul „Raiul Rozătoarelor”, verificat de Direcția de Sănătate Publică. Ce au descoperit inspectorii (FOTO)

Rozătoarele au invadat o unitate de alimentație publică din Arad, un client sesizând astăzi Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Inspectorii DSP Arad s-au deplasat prompt la fața locului, constatând că reclamația este întemeiată.

Iată ce a comunicat Direcția de Sănătate Publică Arad, în urma verificărilor:

„În urma sesizării făcute de către un cetătean 🙍🏻‍♂️pe adresa de email📧 a Direcției de Sănătate Publică Arad🏢, prin care se reclamă faptul că la raionul de făină – griș al unei unităti de alimentație publică din municipiul Arad, a sesizat un miros puternic⚠️ provenit de la rozătoare, iar pe rafturi se puteau vedea fecale de rozătoare, o echipă de inspectori sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică Arad🏢 s-au deplasat în data de 08.10.2022🗓 la această unitate unde au constatat faptul că cele reclamate se adeveresc.

❗️➡️În consecință au aplicat o amendă contravențională de 💶10.000 lei pentru neefectuarea operațiunilor de curățenie, dezinfecție a locurilor de muncă, a utilajelor, ustensilelor, suprafețelor de lucru și a ambalajelor stabilite de normele în vigoare. Totodată li s-a dat termen de remediere data de 🗓09.10.2022 (❗️24 ore) pentru remedierea tuturor deficiențelor, în caz contrar începând cu această dată se va aplica măsura de suspendare a activității❌.

📄Unitatea controlată a facut dovada că serviciul de curățenie și DDD( dezinsecție,deratizare,dezinfecție) este externalizat având contract cu o unitate privată.

Pe această cale Direcția de Sănătate Publică Arad🏢 aduce mulțumiri 👏cetățeanului ce a sesizat aceste nereguli și îi roagă și pe ceilalți cetățeni ce constată anumite nereguli să ni le aducă la cunoștință în scris🖊 sau pe adresa de email 📧secretariat@dsparad.ro.

Sănătatea oamenilor este importantă pentru noi!✅

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.