Magia de la UNTOLD a spart recorduri! Cum a fost la cel mai mare festival de muzică din România (FOTO)

Magia de la UNTOLD a spart recorduri! Cum a fost la cel mai mare festival de muzică din România (FOTO)

Povestea magică Untold a depășit recordul de participanți anul acesta, la cea de-a cincea aniversare.

Peste 372.000 de suflete au cântat, au dansat și s-au bucurat de cel mai mare festival din țară și unul din cele mai importante din Europa.

Desfășurat în perioada 1-4 august, Untold a strâns la Cluj-Napoca oameni din toate colțurile lumii. Americani, mexicani, africani, asiatici, nemți, britanici, francezi, polonezi și nu numai au vibrat împreună pe ritmurile muzicii la cele zece scene amplasate în Parcul Central.

Peste 90 000 de persoane au participat în fiecare din cele patru zile, în ultima fiind cei mai mulți, 97.000, asta și datorită faptului că pe scenă a urcat legendarul Robbie Williams care a făcut un show memorabil, pe stadionul arhiplin. Printre altele, l-a avut ca invitat surpriză pe tatăl său cu care a cântat o melodie, iar în timpul piesei „Something Stupid” a chemat pe scenă o fană care se afla în primul rând, a luat-o în brațe, i-a dansat și a spui că îi dedică o serenadă.

Printre zecile de artiști care au încântat publicul în cele patru zile, se numără Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Bastille, David Guetta, Martin Garrix, Robbie Williams, Don Diablo, Fedde Le Grand, Nora En Pure și, bineînțeles, DJ-ul olandez Armin van Buuren, cel mai iubit artist de la Untold, care a compus și imnul festivalului în acest an. Armin a mixat peste șapte ore în condițiile în care afară ploua cu găleata, iar fanii au rămas alături de el.

Untold oferă o experiență completă deoarece participanții au la dispoziție numeroase activități și pe timpul zilei. Aceștia au putut participa la ateliere, competiții, s-au bucurat de personajele mistice care se plimbau pe „tărâmul magic”, de spectacole cu acrobați, și-au făcut codițe împletite și machiaje care mai de care mai spectaculoase, au jucat diverse jocuri, iar unii s-au… „căsătorit”.

Untold este cu siguranță un eveniment deosebit, la care merită să mergi, deoarece te vei întoarce acasă cu amintiri pentru o viață.

Organizatorii pregătesc deja ediția din 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. […] în diferite ocazii, așa cum s-a întâmplat în vară, când, grație ineditului parteneriat cu festivalul de muzica Untold 2019, au fost puse la bătaie multe invitații si pachete VIP la cel mai mare festival de muzică EDM […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.