Mai multe gospodării din județ inundate în urma unei viituri

Mai multe gospodării din județ inundate în urma unei viituri

Subprefectul județului Arad, Marius Sulincean, s-a deplasat, luni, în localitatea Păiușeni unde mai multe gospodării au fost inundate în urma unei viituri.

Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au intervenit luni cu: o autospecială de intervenție, două motopompe și un echipaj SMURD pentru evacuarea apei din aproximativ 10 gospodării inundate în urma unei viituri, în localitatea Păiușeni.

Pompierii au acționat și pentru evacuarea din locuințe a două persoane.

Marius Sulincean, subprefectul județului, s-a deplasat la fața locului și a precizat că vor fi luate de urgență măsuri pentru a remedia situația si pentru a sprijini cetățenii afectați

„Natura s-a dovedit necruțătoare la Păiușeni, comuna Chisindia astăzi. Ca subprefect al judetului Arad m-am deplasat de îndată la fața locului pentru a discuta cu forțele de interventie, dar si cu cetățenii afectați din zona. Gospodării afectate, pagube însemnate, săteni înspâimântați de forța viiturii, iar lucrurile se puteau înrăutăți fără intervenția lăudabilă a forțelor ISU. Mâine dimineață vom analiza toate datele culese la fața locului și vom face de urgență tot ce este necesar, conform legii, pentru a remedia situația si pentru a sprijini cetățenii afectați. Capul sus, vom trece cu bine și peste aceste clipe”, a declarat subprefectul județului Arad, Marius Sulincean.

De asemenea, la solicitarea autorităților, militarii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” au răspuns prompt în sprijinul cetățenilor din comuna Tauț, județul Arad, afectați de inundații, asigurându-le apă potabilă și alimente.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.