Mai multe invenții arădene prezentate la Salonul Internațional de la Geneva

Mai multe invenții arădene prezentate la Salonul Internațional de la Geneva

Mai multe invenții arădene, între care o cutie de viteză pentru turații mici, o instalaţie pentru protejarea vehiculelor rutiere şi un paravan mobil inteligent pentru uz casnic, vor fi prezentate la Salonul Internațional de la Geneva.

Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad va fi prezentă la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva. Doi profesori ai universității fac parte din echipa inventatorilor arădeni care va prezenta proiecte în cadrul salonului de invenții ce se va desfășura la Geneva, la finele lunii aprilie.

Prof. univ. dr, Adriana Moțica și prof. univ. dr, Radu Ioan de la Facultatea de Inginerie a UAV vor prezenta alături de Dan Sobol, Gabriel Muşet, Eugen Buşa, şi Răzvan Dancu șase invenții dintre care amintim: o cutie de viteză pentru turații mici, o instalaţie pentru protejarea vehiculelor rutiere, un organizator pentru uz casnic şi un paravan mobil inteligent pentru uz casnic.

„Suntem mândri de colegii noștri și le dorim mult succes la ediția de anul acesta a Salonului Internațional de Invenții. Participarea celor doi profesori este un câștig pentru universitatea noastră și confirmă, încă o dată, calitatea corpului academic și a actului educațional desfășurat în cadrul UAV”, a declarat Ramona Lile, rectorul universității.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.