Mai multe localități din județul Arad rămân FĂRĂ GAZ

Mai multe localități din județul Arad rămân FĂRĂ GAZ

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 25 iunie, în trei localități din județul Arad.

Pentru efectuarea unor lucrări  specifice la sistemul de transport a gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, joi, 25 iunie., începând cu ora 09:00, în localitățile Vladimirescu, Mândruloc și Cicir din județul Arad.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00, anunță reprezentanții Delgaz Grid.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.