Mai multe percheziții în județ într-un caz de braconaj

Mai multe percheziții în județ într-un caz de braconaj

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au desfăsurat, luni, patru percheziții domiciliare, în spații, locații și imobile deținute de un tânăr, de 25 de ani, din Sintea Mare.

În urma investigațiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș s-a stabilit că cel în cauză, de la începutul anului 2020 și până în prezent, ar fi săvârșit 16 acte materiale de braconaj, la diferite specii de vânat (viezure, por mistreț, femeie de cerb comun), în pădurile din zona Sintea Mare. De asemenea, pentru vânătoare ar fi utilizat cîini din rasa ogar, pe care i-ar fi antrenat utilizând un alt animal.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj, nerespectarea armelor și munițiilor și schingiuirea animalelor, fiind continuată documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Loading...
  1. Comunicatele Poliției pot avea erori gramaticale sau de tehnoredactare (nu poți să ceri prea mult de la comunicatorii Poliției sau de la șefii lor). Dar un ziarist care se respectă verifică materialul și îndreaptă greșelile. Atenție pe viitor, orlandezilor!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.