Mai multe personalități arădene au fost premiate în cadrul ședinței festive a Consiliului Local. Despre cine este vorba (GALERIE FOTO)

Mai multe personalități arădene au fost premiate în cadrul ședinței festive a Consiliului Local. Despre cine este vorba (GALERIE FOTO)

În cadrul întâlnirii festive a Consiliului Local al Municipiului Arad din acest an – singurul eveniment care a putut fi organizat de ziua orașului în contextul generat de pandemia de coronavirus – au fost conferite o serie de titluri şi distincţii personalităților cu merite profesionale remarcabile.

Astfel, titlul de CETĂȚEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI ARAD a fost înmânat lui dr. Gheorghe Domșa, directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Arad „în semn de recunoaştere şi preţuire pentru realizările profesionale deosebite prin care a contribuit la ridicarea prestigiul municipiului Arad precum și pentru dedicarea cu care s-a implicat în prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, anunță Primăria.

TITLUL PRO URBE a fost acordat dr. Anamaria Effler – fizician de renume mondial, pentru contribuția adusă la dezvoltarea fizicii moderne precum și pentru ridicarea prestigiului învățământului preuniversitar arădean.

Alte treisprezece personalități arădene au primit Diploma de Excelență pentru merite profesionale remarcabile, precum și pentru interesul consecvent de promovare a Municipiului Arad. Este vorba despre scriitorul Gheorghe Schwartz (Domeniul Literatură), actorul păpușar Adina Teodora Doba (Domeniul Artei Dramatice), artiștii plastici More Anamaria Șaghi, Maria Furnea, Adrian Sandu și artistul fotograf Nelu Scripciuc (Domeniul Artelor Vizuale), inspectorul școlar Emilia Sorițeu, directorul Colegiului Economic, Monica Băltărețu și profesoara Livia Marinescu (Domeniul Învățământ), antrenorul Liptak Martin, arbitrul Ioan Igna și fotbalistul Marcel Coraș (Domeniul Sport) și nu în ultimul rând cel de-al treisprezecelea titlu de excelență a ajuns la economistul Fekete Carol.

„Mă bucur ca am reușit să marcăm acest eveniment important din viața orașului. Era obligatoriu ca indiferent de condițiile prin care trecem să găsim o soluție onorabilă pentru a organiza cel puțin ședința festivă, pentru a ne arăta recunoștința față de cei pe care îi premiem în fiecare an de Zilele Aradului. Sperăm ca în viitor să avem vremuri mai bune și să putem sărbători zilele orașului asa cum obișnuiam să o facem anii trecuți. La mulți ani, Arad! La mulți ani, arădeni!”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibart, la finalul ședinței festive a Consiliului Local Municipal.

  1. O mare rusine pentru( inca) orasul Arad. Deschiderea enumerarii s-a facut chiar cu numele care ar trebui uitat de toata lumea.Dupa ce au aparut pe toate canalele filmarea in actiune a „marelui manager”, omul a fost obligat sa-si dea demisia. In timpul mandatului sau Aradul a fost pe locul doi in tara la numar de imbolnaviri si decese datorate nu atat epidemiei cat incompetentei administrative. Ce oras este Aradul unde un astfel de om este recompensat? El este poate mai putin vinovat decat cei din primarie care au venit cu o astfel de idee.Rusine!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.