Mai multe STRĂZI din Arad rămân temporar FĂRĂ GAZ

Mai multe STRĂZI din Arad rămân temporar FĂRĂ GAZ

Compania Delgaz Grid anunță că a finalizat o primă etapă a unei importante lucrări de investiţii în municipiul Arad, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 2 kilometri.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciilor pentru clienţii din zona respectivă. Această primă etapă este în valoare de circa 1 milion de lei, spun reprezentanții Delgaz Grid.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 11 noiembrie, începând cu ora 08.30, pe următoarele 9 străzi: Pădurii, Griviţei, Episcop Roman Ciorogariu, Clujului, Dorobanţilor, Gheorghe Doja, Conduraşilor, Andrei Şaguna şi Căpitan Ignat.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00, informează Delgaz Grid.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

„Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, se arată într-un comunicat al Delgaz Grid.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.