Mai mulți arădeni au condus BĂUȚI. Unul din ei a provocat un ACCIDENT

Mai mulți arădeni au condus BĂUȚI. Unul din ei a provocat un ACCIDENT

Polițiștii arădeni au depistat, în decursul a două zile, mai mulți arădeni care au condus sub influența băuturilor alcoolice.

În seara zilei de 22 noiembrie, un arădean de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, spre Arad, a pierdut controlul autoturismului, derapând într-un canal.

În urma evenimentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale, testarea acestuia cu aparatul alcooltest indicând o alcoolemie de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 21 noiembrie, un bărbat de 69 de ani a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce se deplasa pe D.N. 7, pe raza aceleiași localități. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 27 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului, având o alcoolemie de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe numele conducătorilor auto fiind întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.