Mai mulți consilieri locali solicită înființarea de noi creșe în Arad

Mai mulți consilieri locali solicită înființarea de noi creșe în Arad

Consilierii social-democrați din Consiliul Local Municipal au depus astăzi un proiect de hotărâre care vizează înființarea unor creșe în Arad, în locații limitrofe zonei industriale.

Finanțarea acestora ar urma să fie asigurată de la bugetul local al Municipiului Arad.

„Așteptările arădenilor care ne-au votat sunt mari și ne străduim să nu îi dezamăgim. De aceea, fiind în opoziție, principala noastră armă sunt inițiativele, în conformitate cu ceea ce am promis oamenilor. Pentru asta am mers chiar la rădăcina nevoilor sociale ale multor familii din Arad, care se confruntă cu probleme serioase de venituri, spațiu și timp când vine vorba despre copiii cu vârstă antepreșcolară. Da, educația costă iar administrația locală are obligația, în primul rând morală, de a susține eforturile acelor părinți care nu au posibilitatea materială de a apela la zona privată. De aici și ideea înființării de noi creșe, cât mai aproape de locurile de muncă ale părinților. Înainte de toate este și dorința exprimată de mii de arădeni cu care am stat de vorbă în cartiere. Conform proiectului nostru de hotârâre sumele necesare înființării creșelor se asigură din bugetul local sau din fonduri atrase, inclusiv din fonduri europene”, a declarat Csilla Aur, consilier local municipal al PSD.

În final, aceasta a adăugat: Sperăm ca acest proiect, atât de necesar Aradului, să fie înțeles, asmiliat și votat de colegii din alte partide.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.