Mai mulți consilieri municipali au depus un proiect pentru amenajarea falezei Mureșului

Mai mulți consilieri municipali au depus un proiect pentru amenajarea falezei Mureșului

Consilierii locali social-democrați au depus astăzi un proiect de hotărâre de Consiliu Local Municipal privind amenajarea falezei râului Mureș.

PSD Arad consideră o prioritate pentru oraș amenajarea respectivei faleze.

„Nu vin să spun lucruri noi, pentru că vorbim constant arădenilor despre valorificarea râului Mureș și a falezei ca puncte de atracție majore ale Aradului. Acum am elaborat și depus un proiect de hotărâre în acest sens. Poate că unii vor spune că nu e încă vremea, luând în considerare contextul pandemic. Eu spun că e deja prea târziu, pentru că întreaga porțiune, de la Balastiera Micălaca la Pădurea Ceala, a fost complet neglijată în ultimele decenii și lucrurile trebuie să se schimbe. Indiferent cum punem problema, peisagistic, ca izvor de sănătate și agrement, avem un diamant neșlefuit și trebuie să ne apucăm de treabă. Aradul suferă puternic de absența unor spații verzi, de locuri de joacă și în general de lipsa unor culoare de deschidere spre natură. E vorba până la urmă și despre un simbol al orașului, parte a identității și heraldicii sale, iar investițiile municipalității trebuie să se concentreze cât mai rapid spre această zonă”, a declarat Cosmin Buruc, consilier local municipal.

  1. Inainte de a depune un proiect pt. CLM ar trebui , obligatoriu sa va informati , proiectul asta a mai fost depus de 2 ori in ultimii 6 ani ! Nu faceti altceva decit sa deveniti penibili !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.