Mai mulți șoferi prinși băuți la volan

Mai mulți șoferi prinși băuți la volan

Mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan au fost depistați, la sfârșitul săptămânii trecute, de polițiștii arădeni.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, în municipiu, un arădean de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Victoriei, având o îmbibaţie alcoolică de 1,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,99 mg./l, alcool pur în aerul expirat a fost depistat un bărbat de 66 de ani, din Chișineu-Criș, care, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, pe D.N. 79.

Un tânăr de 19 ani, din Ineu, a condus un autoturism în localitate, având o îmbibație alcoolică de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cei în cauză fiind cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Fără drept de a conducea au fost depistați, la sfârșitul săptămânii trecute: pe D.N. 7, în Bârzava, un pecican de 24 de ani, și pe D.J. 708/B, în Covăsânț, un cetățean român cu rezidența în Australia. Cei în cauză sunt cercetați penal pentru conducere fără drept.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.