Mai puţin de două săptămâni până la finala concursului Miss Arad 2015

Mai puţin de două săptămâni până la finala concursului Miss Arad 2015

Finala concursului judeţean de frumuseţe Miss Arad 2015 va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare. Între timp, cele 16 finaliste se pregătesc intensiv, participând la o serie de activitati, programe şi servicii menite să le sporească farmecul.

Finala concursului judeţean de frumuseţe Miss Arad 2015 va avea loc în data de 24 iulie, la Teatrul de Stat „Ioan Slavici” din Arad, începand cu ora 20. Biletele, al căror preţ este de 19 lei, pot fi achiziţionate începând cu ora 18,30.

Anul acesta, pe baza biletului sau a invitaţiei de intrare, fetele vor putea fi votate de marele public, pentru a câştiga titlul de Miss Popularitate. Această titulatură o plasează pe fericita câştigătoare în finala unor împortante concursuri de frumuseţe în plan naţional, la fel ca şi pe câştigătoarea concursului Miss Arad 2015!

„Concursul Judeţean de Frumuseţe Miss Arad 2015” este organizat de Asociaţia Angels Organization, este sprijinit de Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad şi e un proiect cu scop caritabil.

finala miss arad 2015

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.