ATENŢIE! Mai sunt 390 de locuri neocupate în liceele arădene

ATENŢIE! Mai sunt 390 de locuri neocupate în liceele arădene

În urma repartizării computerizate, 2410 elevi au ocupat un loc la unul din liceele din județul Arad, în cadrul primei etape a admiterii, informează inspectorul școlar Laura Nădăban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Arad.

Pe lângă aceștia, 414 elevi au fost admiși în învățământul profesional, 13 elevi de etnie romă au fost repartizați pe locuri special alocate, 25 de elevi au mers în învățământul special, 257 de elevi cel vocațional iar 11 elevi au rămas nerepartizați.

„Pentru elevii care nu au reuşit să ocupe un loc la liceu, în data de 20 iulie 2016 începe etapa a doua a admiterii. Pe site-ul ISJ, precum şi la avizierele unităţilor şcolare, elevii au posibilitatea să consulte lista celor 390 de locuri rămase libere în liceele din judeţul Arad (130 în municipiul Arad și 260 de locuri în județ)”, a precizat Laura Nădăban.

Aceasta a menţionat că ultima etapă de admitere pentru absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat la nici o repartizare sau care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior primelor etape de admitere se va finaliza în 5 septembrie 2016.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.