Mall-ul, luat cu ASALT de FETE FRUMOASE! Ce se întâmplă astăzi la Atrium

Mall-ul, luat cu ASALT de FETE FRUMOASE! Ce se întâmplă astăzi la Atrium

Atrium Mall va fi luat cu asalt de fete frumoase, astăzi, de la ora 16, când are loc preselecţia pentru Miss Arad 2019.

Pentru a se califica în finala „Concursului judeţean de frumuseţe Miss Arad 2019”, concurentele trebuie să participe la preselecție, care se va desfăşura după următorul program:

Ora 16, înscrierea concurentelor;

Ora 18, începerea probelor preselecției;

Ora 20, desemnarea finalistelor concursului Miss Arad 2019.

La preselecție poate participa orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită. De asemenea, nu trebuie să fie mamă. Înălțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de 1,60 m;

„Ținuta concurentelor la preselecție este recomandat să fie formată din fustă/pantaloni scurți și top/tricou sau rochie. Preselecția nu va necesita și proba costumelor de baie”, a declarat Adela Răuţ, organizatorul evenimentului.

Probele preselecției precum și jurizarea vor avea loc în cadrul unui spectacol artistic care va avea loc în intervalul orar 18 -20 pe scena de la parterul mall-ului.

Preselecția va consta în proba de defilare pe scenă și proba de perspicacitate (o scurtă autoprezentare sau interviu în care se punctează inteligența emoțională și stăpânirea emoțiilor). Concurentele minore vor fi însoțite de minim un părinte sau tutore legal.

De remarcat, că participarea la Miss Arad 2019 nu presupune achitarea vreunei taxe.

Concursul este organizat de Asociația Angels Organization, regulamentul acestuia fiind disponibil pe missarad.blogspot.com.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.