Mărfuri în valoare de zeci de mii de lei, confiscate la Arad. Proprietarii acestora sunt bănuiţi de contrabandă

Mărfuri în valoare de zeci de mii de lei, confiscate la Arad. Proprietarii acestora sunt bănuiţi de contrabandă

Aproximativ 350 de pachete de ţigări netimbrate, zeci de kilograme de cafea şi sute de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi cosmetice care purtau siglele unor mărci cunoscute (susceptibile a fi contrafăcute) au fost depistate de poliţiştii arădeni în urma a două percheziţii domiciliare.
Percheziţiile au avut loc joi şi au fost desfăşurate de poliţiştii de Investigare a Fraudelor şi cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Au fost vizate locuinţele a doi arădeni bănuiţi de contrabandă cu diverse mărfuri.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit la locuinţa lui Iosif S., de 57 de ani, 6.760 de ţigări netimbrate, de diferite mărci, 1.120 de grame de tutun timbrat necorespunzător cu timbru de Ungaria, 30 de litri de lichid (posibil alcool) şi 36,75 kilograme de cafea. La locuinţa lui Dan C., de 36 de ani, au fost găsite 571 de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi mai multe produse cosmetice în valoare de aproximativ 60.000 de lei, produse care purtau sigle ale unor mărci cunoscute şi care sunt susceptibile de a fi contrafăcute”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Toate mărfurile au fost confiscate iar cei doi bărbaţi în locuinţele cărora au fost depistate produsele sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, respectiv, pentru săvârşirea infracţiunii de oferire spre comercializare de produse contrafăcute.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii arădeni au beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.