MARI REDUCERI la Kaufland! ANUNŢUL care pune pe jar TOŢI CLIENŢII

MARI REDUCERI la Kaufland! ANUNŢUL care pune pe jar TOŢI CLIENŢII

Kaufland a anunţat că va oferi cupoane de reducere clienţilor care vor depune sticle, PET-uri şi doze de aluminiu în containerele specializate ce urmează să fie montate la magazinele din întreaga ţară.

Cupoanele de reducere se vor eliberea pentru minim cinci articole reciclabile introduse în containere.

Automatele de reciclare vor accepta trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă şi doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Containerele vor avea o capacitate de procesare a ambalajelor de până la 60 de recipiente pe minut.

„Clienţii pot introduce recipientele într-o ordine aleatorie în aparat, iar acesta le identifică, le sorteză automat şi le direcţionează în pubela alocată fiecărui tip de material. Imediat ce clienţii depun ambalajul în automat, acesta scanează materialul şi eliberează cuponul. Aparatele sunt dotate cu senzori de măsurare a gradului de umplere, senzori de mişcare, camere de supraveghere şi linie de sortare. La fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera automat un cupon de discount la achiziţionarea unor produse selectate în acest sens”, au menţuionat reprezentanţii magazinului.

Toţi cei interesaţi să recicleze şi să beneficieze, astfel, de cupoanele de reducere, trebuie să ştie că recipientele introduse în containere trebuie să fie goale, cât mai curate şi nedeteriorate pentru a fi acceptate de aparate.

Primele containere de reciclare au fost instalate deja în parcările magazinelor Kaufland din Bucureşti. În curând, acestea vor fi instalate în parcările magazinelor din întreaga ţară.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.