Marian Godină, amenințat cu un CUȚIT! A sunat la 112: „Milițianul analfabet mi-a zis să las impresiile”

Marian Godină, amenințat cu un CUȚIT! A sunat la 112: „Milițianul analfabet mi-a zis să las impresiile”

Celebrul polițist a fost amenințat cu un cuțit, de Ziua Națională, când el şi un prieten au sărit în ajutorul unei femei agresate.

În urma acestei situații, Marian Godina a sunat la 112.

Operatoarea 112 mi-a făcut legătura la Poliție. După maxim două minute, așteptam să aud deja sirena mașinii de poliție, mai ales că magazinul e unul foarte mare și destul de aproape de secția arondată. Nimic. Am păstrat distanța în continuare față de bărbat, acesta încercând să plece de la fața locului”, povesteşte Godina pe site-ul său.

Un echipaj de poliție şi-a făcut apariția doar dupa 15 minute, fără girofaruri sau sirenă.

Loganul poliției a oprit lângă noi și a coborât un polițist care a întrebat ce s-a întâmplat. I-am zis, iar polițistul i-a cerut persoanei să scoată briceagul și să-l pună pe capota mașinii. Bărbatul a băgat mâna în buzunar, a scos briceagul și l-a pus unde i s-a indicat. Recunosc că dacă aș fi fost de serviciu nu mi-ar fi trecut prin cap să-i spun unuia despre care știu că are un cuțit, să-l scoată singur din buzunar“.

Prietenul lui Godină, Claudiu, a făcut „greşeala” să i se adreseze polițistului la per tu.

„«Eu v-am vorbit la persoana a doua!», s-a răstit el pe un ton arogant. Nu m-am putut abține și i-am zis că și lui i se vorbise tot la persoana a doua și că face o confuzie. Asta pentru că ar fi imposibil să te adresezi folosind o altă persoană. Milițianul analfabet, vrând să fie și fudul, dacă prost grămadă tot e, nu știe că «dumneavoastră», așa cum avea el pretenția să audă, e un pronume de politețe. În plus, după ce stai 15 minute să-i aștepți, să spună mersi că nu i s-a adresat lumea cu «bă», care, de altfel, tot la persoana a doua e”, ironizează celebrul polițist.

L-am întrebat cum e posibil să vină după 15 minute când e vorba de o persoană care, în parcarea unui magazin aglomerat, amenință cu un cuțit. Cum e posibil să vină fără sirene și girofar. Răspunsul m-a dat pe spate. Fiți atenți aici, omul a zis că nu merge cu sirene ca să nu atragă atenția presei. Repet: «nu mergem cu sirene să ne audă presa».Apoi mi-a spus să las impresiile. Au legitimat persoanele implicate, precum și un martor care declarase că a văzut când femeia fusese strânsă de gât. M-au întrebat dacă vreau să depun plângere. Am spus nu, apoi toată lumea a plecat. Mândru că sunt român!”, concluzionează, pe site-ul său mariangodina.ro.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.