Marian Toader: Consilierii PSD din Zăbrani au distrus toate materialele electorale ale ACL

Marian Toader: Consilierii PSD din Zăbrani au distrus toate materialele electorale ale ACL

Marian Toader, primarul comunei Zăbrani și totodată co-președinte al Alianței Creștin Liberale Lipova, îi acuză pe reprezentanţii PSD că au distrus toate materialele electorale ale ACL de pe raza comunei pe care acesta o conduce. Mai exact, Marian Toader spune că o echipă formată din opt persoane și condusă de doi consilieri PSD a distrus materialele electorale ale ACL din localitățile Zăbrani, Chesinț și Neudorf.

„Am constatat, cu indignare, că toate materialele electorale ale Alianței Creștin Liberale de pe raza celor trei localități ce formează comuna Zăbrani au fost distruse, inclusiv cele de pe panourile electorale. În urma analizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate pe raza celor trei localități am constatat că aceste ilegalități au fost comise de o echipă formată din opt persoane. Tot din imagini am reușit să-i depistăm pe cei care au coordonat această echipă, fiind vorba despre consilierii locali ai PSD, Petru Ciceu și Fănel Baba. În continuare studiem imaginile surprinse și încercăm să depistăm cine sunt celelalte persoane, după care vom depune o plângere pentru distrugere pe numele tuturor celor implicați. Până la urmă pot să spun că nu mă miră gesturile la care au recurs acești oameni, acesta fiind stilul caracteristic al domnului Ciceu, care a recurs la asemenea gesturi și în alte campanii electorale”, a declarat Marian Toader, primarul comunei Zăbrani.

  1. Domnule primar, inainte de a dezinforma populatia ar trebui sa pozezi panourile electorale din toate cele trei localitati si pe urma sa minti cu nerusinare.
    Dar o sa vina vremea sa vorbim pe documente despre toate minciunile pe care le-ai spus la diferite ocazii.
    Ai vostri au sarit la bataie la Baba Fanel.
    Atata iti spun minciuna are picioare scurte.

    Raspunde
  2. Cu privire la caracter nu are rost sa vorbim.
    Locuitorii comunei vad foarte bine ce afise au ramas pe panourile electorale. Ati lipit afisele voastre ACL peste ale noastre la Neudorf, iar noi la Chesint v-am lipit afisele cazute pe jos.
    Daca vrei ca sa afle lumea adevarul fa publice toate procesele verbale de la sedintele de consiliu local.

    Raspunde
  3. Pai stai sa ne intelegem ! Pe doi i-ai recunoscut pe ceilalti 6 inca faci eforturi pentru a ii depista ! Hai sa fim seriosi, chiar asa bun reper are mai ales Baba, incat l-ai dibuit dintr-un grup ? Mariane, fa-ma sa te cred si daca mai ai un gram de demnitate, fa pozele publice ! Iar daca faci acest lucru , vor trece in tabara de partea ta multi care nu sunt de acord cu se intampla in tabara adversa ! Sper sa gasesti gramul de DEMNITATE SI SA POSTEZI POZELE ! Dar , sincer ma indoiesc !

    Raspunde
  4. Domnule Ciceu, chiar nu te-ai saturat de atata scandal si atatea mizerii pe care le promovezi? In 2012 umblai prin campanie cu „dosare” prin care ma denigrai in toate felurile, ai recurs ca si acum la tot felul de mizerii care te caracterizeaza, doar sa mai poti fura un vot! ZABRANENII nu te-au ascultat si acum esti frustrat si suparat. Ai migrat la PSD, doar prinzi si tu un ciolanel si, surpriza mare; algatorii ti- au aratat din nou cine esti si unde iti este locul! Daca nu suporti ideea infrangerii, faptul ca nu trebuie sa mai fii un razvratit si ca trebuie sa te integrezi in randurile Comunei, atunci poti sa te intorci in satul tau de bastina Racaciuni-Bacau. Sigur nu o sa-ti simta nimeni lipsa.

    Raspunde
  5. Mai am unloc si pentru tine si te las la Ramnicu Sarat de Buzau.

    Raspunde
  6. Tu ai inceput cu minciunile si sa-ti fie rusine ca trimiti cetatenii din comuna in localitatile de unde provin.
    Eu voi trai linistit impreuna cu familia mea la care tin foarte mult in Zabrani. Tu esti un navetist care stai in Arad si de multe ori faci naveta cu masina primariei, adica pe banii cetatenilor.

    Raspunde
  7. dle primar nu va mai raciti gura degeaba. acest domn Ciceu si cu toti pesedistii sunt frustrati acum. o sa le treaca si atunci o sa taca

    Raspunde
  8. Mie jena de un om la aprox 50 de ani ( dl Ciceu) care gandeste intr-un asemenea hal si poate transmite cu o asemenea ura si dispret anumite trairi. Domnule Ciceu, dupa cum il cunosc eu pe dl Toader, nu cred ca e curios de frustrarile dvs, deci mai bine evitati sa va faceti de ras in public.

    Raspunde
  9. Un om corect isi da numele, altfel = 0.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.