Marin Lupaș: „Oamenii lui Dragnea în Arad, Fifor și Stoenescu, să plătească despăgubirile la IȘJ!”

Marin Lupaș: „Oamenii lui Dragnea în Arad, Fifor și Stoenescu, să plătească despăgubirile la IȘJ!”

Marin Lupaș, consilier local municipal, solicită plata despăgubirilor la IȘJ direct de la social-democrații Fifor și Stoenescu.

Aceștia, spune Lupaș, sunt cei care insistă în demersurile abuzive repetate de schimbare a inspectorului școlar general Mladin repus recent în funcție la Arad de către decizia Tribunalului.

Nu se poate să țină oamenii lui Dragnea în Arad instituțiile captive doar pentru a lucra în scop electoral pentru dânşii. Faptul că inspectorul şcolar general a fost demis, la fel de abuziv ca înainte, fix în mijlocul campaniei electorale este încă o dovadă că cine conduce PSD acum se aseamănă tot mai mult cu fostul PDL al lui Băsescu! Personal îl felicit pe domnul Mladin că a avut tăria, în ciuda tuturor acuzațiilor și jignirilor, să se lupte cu abuzurile lui Dragnea și al oamenilor săi din Arad. Până la urmă Justiția și-a spus cuvântul şi probabil o va face şi după noua demitere din 9 mai. Dar dacă tot se joacă cu instituția şi banii care se vor cheltui din bugetul public pe procese şi despăgubiri, mi s-ar părea normal ca doamna Stoenescu, precum și fostul ministru Fifor, să le plătească din buzunarul lor! Atât pe cele din 2017 până în 2019 cât şi cele ce vor urma din 9 mai încolo, a declarat Marin Lupaş.

 

Loading...
  1. Din cate am auzit nimeni nu se poate mandri cu d-l inspector scolar general demis.
    Ar fi cazul sa se scoata la concurs si fara politica.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.