Marin Lupaş: „Primăria Arad se consideră mai presus de lege şi nu îi respectă pe arădeni” (GALERIE FOTO)

Marin Lupaş: „Primăria Arad se consideră mai presus de lege şi nu îi respectă pe arădeni” (GALERIE FOTO)

Consilierul municipal independent Marin Lupaş arată cu degetul, acuzator, spre „afişajul stradal ilegal comandat de Primăria Arad”.

„Constat din nou că Primăria Arad se consideră mai presus de lege şi nu îi respectă pe arădeni. O campanie de informare a Primăriei este realizată incorect, prin afişaj pe porţile oamenilor și pe cutiile de gaze naturale. Sunt curios dacă primarul Falcă este mulţumit că anunţul prin care îi cheamă pe arădeni la dezbatere cu referire la curăţenia de toamnă murdăreşte de fapt oraşul! Consider că autorităţile locale sunt primele care trebuie să respecte legea şi bunul simţ, să fie un exemplu pozitiv, nu negativ!”, a declarat Marin Lupaş.

„În acest moment, se află la transparenţă regulamentul legat de publicitatea în Arad. După adoptarea acestui regulament, Primăria Arad ar fi pasibilă de amendă. De altfel, acest regulament trebuia actualizat încă din 2013! Cred că aceste practici trebuie să înceteze iar Primăria Arad să fie un exemplu pozitiv. Sper, de asemenea, ca partidele politice să respecte arădenii şi să nu murdărească Aradul în campania electorală care stă să înceapă”, a spus Marin Lupaş.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.