Marin Lupaș: Primarul trebuie SĂ ÎȘI ASUME PUBLIC GREȘELILE de la CET!

Marin Lupaș: Primarul trebuie SĂ ÎȘI ASUME PUBLIC GREȘELILE de la CET!

Consilierul municipal independent Marin Lupaș îi cere primarului Gheorghe Falcă să își asume public greșelile de la CET.

Din păcate, arădenii plătesc de ani de zile greșelile de la CET, în fiecare factură lunară. Este cazul ca domnul primar Falcă să își ceară scuze față de arădeni și să regândească strategia pentru CET. Astăzi domnul primar ne cere să votăm fuziunea dintre cele două CET-uri, după ce în 2009 și-a asumat separarea celor două societăți. Acum 7 ani, domnul primar și conducerea CET spuneau că e nevoie de două societăți pentru a atrage fonduri europene și investiții. Guvernul tehnocrat a explicat că fondurile europene au fost pierdute din vina administrației locale. Este evident astăzi că tocmai investițiile au lipsit, s-au acumulat datoriile iar prețul Gigacaloriei a rămas foarte mare. Arădenii fac tot posibilul să se debranșeze de la CET și efectul este distrugerea CET calorifer cu calorifer, apartament cu apartament, a spus consilierul independent.

Administrația locală a elaborat o strategie pentru CET în 2012, pe care nu a mai recunoscut-o în 2015, dar din documentele proprii reiese că acum e valabilă din nou. Este un haos, pe care din păcate constat că administrația locală nu vrea să îl rezolve. Numai așa pot să explic faptul că proiectul de hotărâre depus de mine pentru un audit extern la CET este blocat ilegal, nu este pus pe ordinea de zi. Eu mi-am pierdut total încrederea în capacitatea domnului primar de a gestiona problema CET, și mă voi abține de la vot până când administrația locală va veni cu o strategie credibilă și realizabilă pentru CET, a concluzionat Marin Lupaș.

  1. glumiti d-le Lupas. Falca nu-si asuma nici un esec. el are doar merite si reusite ca un tanar utecist

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.