Mai multe articole din rubrica "" ↑

Marin Lupaș: Propunerea privind menținerea prețului energiei termice a fost RESPINSĂ în cadrul CLM, PSD votând la fel cu cei din PNL

Marin Lupaș: Propunerea privind menținerea prețului energiei termice a fost RESPINSĂ în cadrul CLM, PSD votând la fel cu cei din PNL

După ședința Consiliului Local Municipal, în care consilierii liberali au aprobat majorarea prețului Gigacaloriei propusă de primarul Gheorghe Falcă, consilierul Marin Lupaș atrage atenția asupra jocului dublu pe care reprezentanții PSD îl fac la Arad.

Lupaș a propus un amendament prin care prețul de facturare al energiei termice către populație să fie menținut la 273,85 de lei/Gcal, iar diferența de 322,42 de lei să fie acoperită din bugetul local al municipiului Arad cu titlu de subvenție începând cu 1 aprilie 2019.

„Această propunere a fost respinsă, PSD votând la fel cu cei din PNL. Ce să înțelegem de aici? Că și ei vor, asemeni lui Gheorghe Falcă, să plătească arădenii cel mai mare preț din tară pentru o gigacalorie, sperând că în an electoral frustrarea oamenilor și manipulările  în care dau vina unii pe alții le vor aduce voturi? Cetățenii ar trebui să își idea seama că oamenii lui Dragnea în Arad nu se luptă și nici nu o să lucreze cu adevărat pentru aradeni, declară Marin Lupaș, proaspăt înscris în PRO România.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.