Marina Palii, actriță a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, selectată în programul „Berlinale Talents 2021”

Marina Palii, actriță a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, selectată în programul „Berlinale Talents 2021”

Marina Palii, actriță a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, a fost selectată în programul „Berlinale Talents 2021”.

Ușurința interpretării unui rol atât în limba franceză, cât și în limba română și capacitatea de a construi personaje puternice, acestea au fost doar două dintre argumentele enunțate de juriu pentru selectarea actriței Marina Palii în programul „Berlinale Talents 2021”, parte integrantă a celei de a 71-a ediții a Festivalului de Film de la Berlin.

„Pentru mine, ca tânăr artist, selecția la Berlinale Talents înseamnă o enormă șansă. Dincolo de experiența propriu-zisă în cadrul workshop-urilor online la care voi participa, vorbim și despre un eveniment esențial în ceea ce privește vizibilitatea internațională și schimbul de experiență cu artiști din întreaga lume”, spune Marina Palii

„La ediția din acest an a Berlinale Talents participă 200 de artiști proveniți din 65 de țări și selectați dintr-un grup de 3000 de candidați. Împreună cu ei ne dorim să descoperim noi căi într-o industrie creativă aflată într-o perioadă de schimbări radicale. Tinerii artiști selectați aduc cu ei ingredientele de bază pentru un astfel de demers: arii de exprimare artistică și experiențe profesionale diverse. În plus, toți cred cu tărie în potențialul transformator al unei comunități care nu a așteptat o criză pentru a aborda în mod activ provocările și luptă pentru dreptul de a visa”, afirmă organizatorii evenimentului.

Având ca temă „Dreams”, ediția din 2021 a Berlinale Talents se va desfășura on-line, în perioada 1-5 martie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.