Marius Sulincean: „Logică confuză şi rea voinţă în tabăra consilierilor judeţeni PNL”

Marius Sulincean: „Logică confuză şi rea voinţă în tabăra consilierilor judeţeni PNL”

Consilierul judeţean PSD, Marius Sulincean atrage public atenţia asupra jocului politic şi administrativ periculos la care se dedau unii consilieri judeţeni PNL când vine vorba despre interesele judeţului.

Marţi, în şedinţa extraordinară a CJA, Ioan Ulici, consilier judeţean PNL a avut o ieşire total nejustificată faţă de proiectul alocării de fonduri suplimentare, la rectificarea bugetară, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare la drumul comunal Fântânele-Şagu.

„Mă miră profund atitudinea domnului Ulici, mai ales că dânsul a copilărit în comuna Fântânele şi trăieşte actualmente în comuna Şagu. Acesta ar trebui să ştie că acest drum comunal este la ora actuală impracticabil chiar şi pentru tractoare şi are o mare importanţă logistică pentru comunitatea locală deoarece deserveşte agricultorii din zonă. În luna septembrie 2015, tot la o rectificare bugetară, s-a alocat suma de 100.000 RON pentru acest drum, bani proveniţi de la Guvernul Ponta, de data aceasta pe baza excedentului bugetar la nivel naţional. Pentru finalizarea lucrărilor mai erau necesari 90.000 RON, sumă solicitată în şedinţa actuală. În aceste condiţii, total rupt de realitate şi de nevoile oamenilor, consilierul Ulici a venit cu nişte afirmaţii aberante provenite sau din neştiinţă sau din rea voinţă. I-am explicat în şedinţă că alocarea de fonduri este una normală, ţinând cont de faptul că drumul respectiv, contestat de Ulici, leagă în fapt două localităţi din două comune diferite, respectiv satul Tisa Nou, din comuna Fântânele, şi Fiscut, din comuna Şagu. Nu ştiu dacă în final consilierul PNL s-a lămurit cu adevărat, potrivit capacităţii sale de înţelegere şi a logicii confuze care îl caracterizează, important este însă că proiectul de hotărâre a fost adoptat, în final, în unanimitate iar banii pentru finalizarea lucrărilor atribuiţi. Este bine de precizat că această sumă provine tot de la Guvern”, a declarat consilierul judeţean PSD, Marius Sulincean.

  1. Domnule Marius SULI se pare ca geografia te incurca rau de tot cele doua comune Sagu si Fintinele se pot lega si prin Tisa Noua din comuna Fantinele cu Cruceni din comuna Sagu si un drum mult mai logic, dar dupa parerea ta de la Arad la Oradea se poate ajunge prinCraiova

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.