Marius Sulincean: „PNL critică faptul că Aradul a primit peste 640 de milioane pentru investiţii serioase”

Marius Sulincean: „PNL critică faptul că Aradul a primit peste 640 de milioane pentru investiţii serioase”

Consilierul judeţean social-democrat Marius Sulincean se declară contrariat de afirmaţiile vicepreşedintelui CJA, Sergiu Bîlcea, în care acesta din urmă spune că PSD „loveşte” Aradul, deşi judeţul nostru a primit peste 640 de milioane de lei din partea Guvernului României.

„Nu mai puţin de 121 de obiective importante din judeţul Arad au primit finanţare, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Dacă privim lista proiectelor, vom vedea că localităţile conduse de primari PSD şi PNL au primit fonduri aproximativ egale, neexistând nici o discrepanţă. Printre cele mai importante obiective se află Spitalul Oncologic, trei drumuri judeţene, dar şi alte obiective semnificative pentru comunităţile locale din judeţ. Vor fi asfaltate drumuri pe care Consiliul Judeţean Arad nu le-a băgat în seamă, deşi avea posibilitatea să le asfalteze”, a declarat Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Județean.

„Sergiu Bîlcea nu este altceva decât o trompetă a cuplului Falcă – Cionca, pentru care orice ban primit de la Guvernul PSD nu este suficient. Acesta afirmă că Guvernul a împărţit discreţionar banii, însă uită modul în care instituţia pe care o reprezintă, CJA, îşi bate joc, an de an, de primăriile conduse de primari social-democraţi. Primarii noştri au fost văduviţi, de mai bine de zece ani, de fonduri, de către o administraţie judeţeană axată doar pe sifonarea banului public. Mă întreb, în aceeaşi ordine de idei, cum va împărţi Consiliul Judeţean Arad banii din următoarea rectificare bugetară. Sunt ferm convins că oamenii din comunele şi oraşele conduse de primari PSD vor avea, din nou, de pătimit. Din păcate această politică discreţionară, moştenită de PNL de la vechiul PDL, nu ajută pe nimeni”, a mai declarat Marius Sulincean.

  1. da ciuma rosie loveste in intresele aradenilor, care contribuie semnificativ la bugetul statului si primeste niste sume infime, grosul banilor merg la clientela politica

    Raspunde
  2. cand se vor pune investiile in aplicare si se da drumul la fonduri, atunci vorbiti, restul sunt povesti de adormit copii, specificati clar sursa de finantare

    Raspunde
  3. suli nu mai mintiti populatia.finalizati lucrarile la pasaje si atunci puteti vorbi de realizari.iesirile voastre in presa sunt povesti de adormit copii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.