Marius Sulincean (PSD): „Conducerea CJA, într-o amorţeală continuă cu toate finanţările constante de la Guvernul României pentru judeţul Arad”

Marius Sulincean (PSD): „Conducerea CJA, într-o amorţeală continuă cu toate finanţările constante de la Guvernul României pentru judeţul Arad”

Liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean, Marius Sulincean, somează conducerea CJA să se ocupe de problemele esenţiale ale regiunii, în primul rând de drumurile judeţene. Consilierul social-democrat constată cu amărăciune că Sergiu Bîlcea are tendinţa să devină „omul orchestră” şi se ocupă, spune el, de orice altceva în afară de obligaţiile din fişa postului.

„Concret, Bîlcea nu îşi face datoria faţă de cetăţeni şi mă mir cum reuşeşte să înghesuie atâtea (im)posturi într-o singură personalitate. Între false întâlniri cu activul de partid din municipiu, deghizate în întâlniri cetăţeneşti, preocupările şi prognozele amatoriceşti la adresa performanţelor guvernării, liberalul vorbeşte, vorbeşte şi iar vorbeşte fără nicio finalitate ori acţiune concretă. Totul rămâne în sfera politicului, a spaţiului declarativ, conform aspiraţiilor sale de a-i succeda lui Gheorghe Falcă la primărie, idolul şi tovarăşul său de parcurs. Bîlcea se comportă de parcă şi-ar fi terminat treaba în judeţ, bătând monedă pe teme false pe care le agaţă din zbor, cum ar fi asfaltarea a 100 de străzi în municipiu, lucrări evident finanţate de Guvernul României. Ce treabă are vicepreşedintele CJA cu acest proiect ? Niciuna! Dar capitalizarea politică şi asumarea unor merite iluzorii dă bine la electoratul tot mai rarefiat al PNL”, declară Marius Sulincean.

„Vă spun eu care ar trebui să fie în acest moment preocupările fostului USL-ist, în primul rând, organizarea licitaţiilor pentru drumurile judeţene 709 şi 792C, adică Arad – Pâncota, Sânpetru German – Limita judeţ Timiş şi Buteni – Pâncota, proiecte finanţate pe POR prin Ministerul Dezvoltării Regionale. În timp ce echipa liberală stă cu mâinile în sân, acelaşi minister alocă alte 3 finanţări pentru drumurile din judeţul Arad, în condiţiile în care «trio Cionca» nu mişcă nici măcar un deget pentru a semna contractele de finanţare. Să nu mai vorbesc despre clinica oncologică şi spitalul nou din Căpâlnaş, alte capitole unde deşi Guvernul României atribuie cu corectitudine bani pentru sistemul de sănătate din judeţul Arad, cei care conduc atât de prost destinele Consiliului Judeţean nu catadicesc nici în acest caz să semneze contractele de finanţare. Întârzieri nepermise, lipsă de operativitate care pot conduce la situaţii limită în care Aradul poate pierde din nou aceşti bani”, a adăugat Sulincean.

„Aş fi de asemenea extrem de curios în ce stadiu se află licitaţiile pentru programul naţional «Lapte şi corn», alte amânări impardonabile la nivel de judeţ, generate de aceeaşi PNL-işti aflaţi la butoane. Cum explică ei cetăţenilor toată amorţeala si indiferenţa faţă de destinele acestor oameni. Tocmai de aceea, nu de explicaţii şchioape avem nevoie, nici noi, nici arădenii ci de deblocarea tuturor acestor proiecte atât de necesare comunităţii”, afirmă consilierul judeţean  PSD, Marius Sulincean.

 

  1. PSD spuneti cetatenilor , cand veti termina PASAJELE, cand veti termina bazinul de inot , sala sporturilor, de ce mariti preturile la toate produsele, de ce cresc taxele si impozitele si cum o sa iasa oamenii din iarna?

    Raspunde
  2. Suli nu mai mintiti cetatenii.Nu mai aveti bani pentru pensii si salarii si nu mai faceti investii,mariti toate taxele si impozitele, pretul la carburanti cu acciza repusa inapoi scoasa tot de voi mincinosilor .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.