Marius Sulincean (PSD): „Formulez un ultim avertisment conducerii CJA să ia în serios problema spitalului de psihiatrie de la Căpâlnaș”

Marius Sulincean (PSD): „Formulez un ultim avertisment conducerii CJA să ia în serios problema spitalului de psihiatrie de la Căpâlnaș”

Marius Sulincean, consilier județean social-democrat, susține că PSD Arad nu poate fi de acord cu blocarea cu bună știință a unor investiții guvernamentale, lucru pe care încearcă să îl facă în prezent conducerea CJA în cazul spitalului de psihiatrie de la Căpâlnaș.

Era absurd ca echipa de consilieri județeni social-democrați să voteze prelungirea unui contract de închiriere pe încă 4 ani pentru funcționarea în vechea locație, când Guvernul României a finanțat prin PNDL construcția unui spital modern în localitate, cu 75 de paturi, grupuri sanitare de înaltă calitate și toate condițiile pentru un tratament psihiatric adecvat, spune Sulincean.

Investiția este vitală și pentru că actualul spital funcționează într-un conac din secolul al XIX-lea, care este retrocedat, adaugă consilierul.

„Liberalii sunt însă deciși să prelungească agonia sistemului sanitar arădean și acțiunile lor demonstrează tocmai acest lucru. Nici măcar cu banii de la guvern pe tavă, liderii PNL nu se învoiesc să se apuce de treabă și în absența oricărei viziuni preferă să arunce banii pe chirii scumpe într-un amplasament care și-a depășit demult condiția de eficiență și confort. Sigur că nu am putut vota așa ceva! Profit de ocazie și formulez un ultim avertisment conducerii CJA să ia în serios problema spitalului de psihiatrie de la Căpâlnaș și dacă mai au un pic de responsabilitate, aș vrea să îi văd convocând mâine o ședință extraordinară pentru deblocarea situației. Specific că valoarea investiției guvernamentale se ridică la 26,7 de milioane de lei”spune liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Județean, Marius Sulincean.

Loading...
  1. Prostanacule! DATI bani de la guvern si nu mai cheltuiti pe clientela politica.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.