Mărturii ȘOCANTE despre moartea cântăreței AMY WINEHOUSE

Mărturii ȘOCANTE despre moartea cântăreței AMY WINEHOUSE

La aproape cinci ani de la decesul controversatei artiste Amy Winehouse, mama sa, Janis, a făcut publice niște amănunte șocante cu privire la moartea fiicei sale.

Janis a povestit lumii întregi cum Amy a început să aibă probleme de când era foarte mică. Se automutila de la nouă ani, a fost prinsă în timp ce fura la zece ani, iar la 15 deja avea probleme cu alcoolul, fumatul și drogurile.

Mama sa e convinsă că artista suferea de o boală psihică din cauza căreia nu putea să se controleze, ea bănuiește că era vorba de sindromul Tourette.

Ultimele ei zile de viață au fost cele mai crunte. După ce a încercat să renunțe la droguri și alcool timp de două săptămâni, nu a mai rezistat tentației și a băut atât de mult încât asta i-a adus sfârșitul.

Cu două zile înainte de tragicul eveniment, Amy delira, se tăia și se rănea singură, a spart și o oglindă cu pumnul, iar cioburile i-au despicat palma, suferea de bulimie în stadiu foarte grav, nu putea mânca nimic și era atât de slabă încât i se vedeau toate oasele și a început să-și piardă dinții.

Părinții ei nu au putut face nimic decât să se uite neputiincioși cum fata lor se sinucide încet, dar sigur. Cu toate acestea, Janis a declarat că Amy avea o inteligență cu mult peste medie și probabil și din acest motiv s-a simțit mereu inadaptată.

Sursa: thesun.co.uk

Sursa foto: Facebook

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.