MASACRUL CONTINUĂ! Iată cum au fost „toaletaţi” plopii din Vlaicu (FOTO)

MASACRUL CONTINUĂ! Iată cum au fost „toaletaţi” plopii din Vlaicu (FOTO)

Că administraţia locală pare să ducă o luptă oarbă cu spaţiile verzi din oraş o demonstrează şi imaginile de mai jos, surprinse după „toaletarea” plopilor de pe Calea Aurel Vlaicu.

Copacii au fost ciuntiţi după modelul „brevetat” deja în oraş, care a fost criticat nu numai de arădeni ci şi de specialişti în domeniul peisagisticii. Fără folos, însă, pentru că „masacrul” continuă.

De remarcat, că în tot acest timp, Aradul concurează pentru titlul de „Capitală Verde a Europei” în 2018 (graţie şi unui studiu ale cărui rezultate sunt discutabile).

Citeşte şi:

Newsar.ro DEMONSTREAZĂ cu ajutorul specialiştilor ABUZURILE la care sunt supuse SPAŢIILE VERZI din oraş!

  1. Capitala Verde? Cu ce? ei au pus cimitirele si padurea la intravilan:)) o sa rada aia de noi si cu curu. Capitala verde inseamna altceva. Verificati si voi. Plus ca este cu dedicatie pentru Universul Verde, firma care va sponsoriza campania lui Falca din o parte din banii primiti de aceasta firma. Oricum imi rau dar sunteti slabi ca ziaristi, va pun o intrebare. Cum poate o firma ca si Universul Verde sa figureze cu profit de 500 de euro pe luna cand deruleaza afaceri de milioane cu primaria si alte firme? Hai ziaristilor, raspundeti!

    Raspunde
  2. Au pus si ciresul bunicii mele din bujac in studiul ala tampit

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.