Medic britanic: „Există DIFERENȚĂ între COVID-19 care UCIDE și Covid-19 al celor cu alte BOLI”

Medic britanic: „Există DIFERENȚĂ între COVID-19 care UCIDE și Covid-19 al celor cu alte BOLI”

Doctorul britanic John Lee, fost consultant al Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, a publicat în The Spectator un articol de opinie, care pornește de la cea mai mare dilemă legată de pandemie.

Întrebarea sa este: „Cât de letal este coronavirusul?”. Pornind de la această întrebare, John Lee face o amplă analiză, potrivit stiripesurse.ro.

Specialistul afirmă că dacă cineva moare din cauza unei infecții respiratorii în Marea Britanie, dar pacientul are, spre exemplu, cancer, o boală neuronală motorie sau o altă boală gravă, aceasta va fi înregistrată ca fiind cauza morții, chiar dacă boala finală a fost o infecție respiratorie, în timp ce în cazul Covid-19 nu se procedează așa.

Există o diferență mare între Covid-19 care a cauzat moartea și Covid-19 găsit la cineva care a murit din alte cauze. Consemnarea Covid-19 poate întreține aparența unui număr tot mai mare de decese, indiferent dacă acest lucru este adevărat sau nu. Poate părea mult mai letală decât gripa pur și simplu din cauza modului în care sunt înregistrate decesele, spune acesta.

Sursă: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.