MEGA-DEZBATERE cu candidaţii de primar, la Astoria. Va participa şi Gheorghe Falcă?

MEGA-DEZBATERE cu candidaţii de primar, la Astoria. Va participa şi Gheorghe Falcă?

La iniţiativa lui Samuel Caba, candidatul PMP la funcţia de primar al Aradului, la Hotelul Continental Astoria va avea loc vineri, 13 mai 2016, de la ora 17, o dezbatere publică cu ceilalţi candidaţi, referitoare la soluțiile care se impun pentru a rezolva problemele cu care se confruntă arădenii.

„Mizăm pe o participare cât mai frumoasă și mai activă pentru a recupera și salva dezbaterea publică autentică, deschisă și onestă, care este astăzi ca și dispărută, dacă nu evacuată din arena politică și din procesul electoral”, a declarat Samuel Caba.

La dezbatere sunt invitaţi toţi arădenii care doresc să participe şi să le pună întrebări candidaţilor. Aceştia din urmă vor fi însoţiţi, fiecare, de un staff de 10 persoane.

„Participarea dumneavoastră activă ne-ar onora în mod deosebit, principala noastră intenție fiind de a aduna laolaltă cele mai importante surse și resurse civice și profesionale pentru a putea articula, pe de o parte, un program cât mai potrivit pentru administrarea și evoluția orașului nostru, de care să țină cont oricine ajunge primar al Aradului, dar și un proces continuu de consultare publică, pe de altă parte, care să implice și să stimuleze cât mai mulți dintre actorii și antreprenorii relevanți ai vieții noastre publice”, a precizat Samuel Caba.

Conform informaţiilor noastre, toţi candidaţii au răspuns pozitiv invitaţiei, cu excepţia lui Gheorghe Falcă, primarul în funcţie, care nu a oferit un răspuns concret.

Dezbaterea va putea fi urmărită live pe www.newsar.ro!

  1. pentru ce sa participe?daca te pui cu porcii la troaca, te mananca!nu dati margaritare porcilor! GHEORGE F. PRIMAR!!!
    aradeni, nu va lasati orbiti de o noua clasa de hoti!

    Raspunde
  2. da. asa e. nu va lasati orbiti, lasati-va mancati de vechii hoti, aia care au tot furat de 12 ani pana acum!! Sa fure in continuare ca se pricep! nu?

    Raspunde
  3. Asta e clar o smecherie girata de Falca , mentorul lui Caba si finul preferat a lui Basescu-taietorul de pensii si salarii .

    Raspunde
  4. Ba vo trimis faclca acasa de la raliul aradului ,ca sa intrati sa comentati a prosta ,Ati iesti si voi postacii lu Falca ca dupa Ploaie,Mereti ma la somn .

    Raspunde
  5. Acuma vrea Caba sa-si articuleze programul?Asta e o aiureala de tip adunare unde pastoreste el.

    Raspunde
  6. Sunt curios unde vor incapea toti fratii de confesiune pe care ii va aduce Caba plus cei 10×10 candidati si stafful lor.

    Raspunde
  7. idee buna, spatiu impropriu, circ si haos general, falcosul lipsa, restul isi dau la gioale. succes

    Raspunde
  8. Cel mai penibil dintre toti a fost Balamuc Cristescu , asta e numele de scena a laudarosului imberbus .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.