Membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport au ALERGAT pentru cei care NU POT ALERGA!

Membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport au ALERGAT pentru cei care NU POT ALERGA!

Luna mai a debutat cu o serie de competiţii sportive pentru membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport.

Totul a început cu Crosul Tineretului „Cupa 1 Mai”, la care au participat doi dintre membri Clubului Sportiv Experienţa Multisport: Hochbauer Eva şi Iacob Daniel, acesta reuşind să finalizeze competiţia pe locul al II-lea.

Un alt eveniment de mare anvergură a fost cursa globală, un concept unic numit Wings for Life World Run în cadrul căruia, pe 4 mai 2014, cu startul la ora 13, ora României, s-a alergat pentru cei care se află în imposibilitatea de a alerga. Alergând la acest eveniment, participanţii ajută la găsirea unui remediu pentru vindecarea traumatismelor măduvei spinării, deoarece încasările generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de înscriere, vor fi donate către Fundaţia Wings for Life. Startul s-a dat la Bucureşti iar participanţii au alergat în acelaşi timp cu alţi peste 30.000 de alergători de pe cinci continente. Membrii Clubului Sportiv Experienţa Multisport de la Arad au alergat următorul număr de kilometri: Herman Sorin – 34,77 km, Dincea Lucian – 30,52 km, Kalman Ambruş – 29,77 km şi Miazga Diana – 15,29 km.

Aproape în același timp, la 350 de km distanță, pe o ploaie continuă, uneori torențială, o altă echipă, de 8 persoane, de la Experiența Multisport a participat la mai multe probe în Târgu Mureș. Astfel, la prima ediție a Maratonului Europa, Aradul a fost reprezentat de Alin Bugari și Sorin-Victor Roman, Mosion Gheorghe a participat la proba de semimaraton iar alți cinci membri ai clubului au alergat la proba de 5 km: Armagan Alkaç, Johanne Berg, Xavi Navarro, Fabien Martinez și Jairo Velasco Sanchez.

Pe lângă terminarea cu bine a curselor, echipa arădeană a obținut și câteva premii: Alin Bugari – locul 1 pe categoria de vârstă și locul 2 la general la maraton, cu un timp ce devine un nou record pentru club la maraton (2 ore, 50 de minute și 59 de secunde) iar Moșion Gheorghe a obținut locul 3 la categoria peste 60 de ani.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.