Mesaj de MULŢUMIRE adresat Poliţiei Locale Arad

Mesaj de MULŢUMIRE adresat Poliţiei Locale Arad

Cetățenii ajung să fie tot mai convinși, pe zi ce trece, de importanța prezenței în comunitate a Poliției Locale Arad, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. Drept exemplu, Poliţia Locală a dat publicităţii un mesaj de mulțumire venit din partea unui arădean:

„Mă numesc Radu Ucea și locuiesc pe Banu Mărăcine. Doresc să vă mulțumesc, pe această cale, pentru faptul că ieri, după ce mi-am pierdut buletinul la Spitalul Județean, la secția Radiologie, la scurt timp mi-a fost returnat de domnul Florian Barna, polițist local la Ordine Publică. Am fost surprins să văd acest lucru, tocmai eram pe punctul să îmi fac un alt buletin. Precizez că eu sunt un „pierzător” de buletine, mi l-am mai pierdut și altădată, dar nimeni nu l-a găsit și în nici un caz nu mi l-a adus la domiciliu. Sunt impresionat de ceea ce face Poliția Locală în oraș. Sunt mereu în intersecții, sunt la ușă când ai nevoie de ei, mă bucur că am unde să sun și să și fiu ascultat când am o problemă. Cu ei în oraș nu mai simt că nu mă ascultă nimeni. Vă mulțumesc că existați!”
Radu Ucea,
Arad, 06.03.2015

„Pentru noi, ca instituție menită să fie alături de cetățeni, este de o importanță certă inclusiv feedback-ul venit din partea celor mulțumiți de activitatea noastră. Dar îi așteptăm și pe cei nemulțumiți, la telefonul nostru permanent pentru urgențe: 0257 – 939 sau la email secretariat@politialocalaarad.ro Ceea ce s-a întâmplat ieri este doar una din multele activități curente pe care Serviciile noastre de ordine publică o efectuează și pot să afirm că returnăm documente personale ori de câte ori acestea ne parvin. Îi mulțumim domnului Ucea pentru cuvintele frumoase. Avem semnale de peste tot din oraș că de activitatea noastră este nevoie, iar atunci când arădenii constată acest lucru și ne și semnalează, nu putem decât să ne bucurăm”, a declarat Viorica Graur, directorul general al Poliției Locale Arad.

  1. Daca pierdeai 1000 euro cu buletinul ….????? Sigur trebuia sa-ti faci buletin!!!! Asta e….Asa sant de necesari si ei ca si CAINII COMUNITARI prin oras!!!!

    Raspunde
  2. Ati pirmit si voi odata o scrisoare de multumire si ati publicat-o imediat… Aveti idee cat de nesimtiti sunt majoritatea politistilor locali…. Sunt platiti din banii nostri si ei vorbesc ca si cu niste carpe

    Raspunde
  3. Sigur e singura scrisoare din ultimi 5 ani . As vrea sa vad si eu unul prin parcul de pe mal ca mai e putin si ramanem fara vegetatie si banci.

    Raspunde
  4. Umbla vorba , prin targ , ca Falca ar vrea sa o schimbe….de ce oare?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.