Mesaj de ultimă oră al premierului Victor Ponta pentru tinerii aflați la vârsta ÎNCORPORĂRII

Mesaj de ultimă oră al premierului Victor Ponta pentru tinerii aflați la vârsta ÎNCORPORĂRII

Premierul României a lansat un mesaj de ultimă oră pentru tinerii aflaţi la vârsta încorporării pe fondul conflictului din Ucraina.

Victor Ponta a dezminţit, duminică seara, zvonurile despre posibile recrutări ale tinerilor în armată în cazul unui conflict armat.

„Dezmint şi eu (după ce Mircea Dușa a dezminţit – n.red.). Nu există concentrări. Nu se fac încorporări. Şi ce să faci cu tinerii pe care îi iei? Să îi pui să stea cu Kalaşnikovul? Noi avem tineri piloţi care de la anul vor opera avioanele F16. Suntem singurii din regiune care o să avem această capabilitate”, a asigurat Victor Ponta.

Şi ministrul Apărării Naţionale, Mircea Dusă, a anunţat vineri că nu se fac recrutări.

Şeful Guvernului spune că în acest moment, criza din Ucraina nu este în niciun caz finalizată şi, oricum, „nu în bine”.

Foto: whytoread.com

  1. Sper sa se termine cu criza asta din Ucraina ca altfel cin e stie…

    Raspunde
  2. Eu am primit saptamana trecuta foaie de incorporarede la jandarmeria arad. Mama mea a primit o pt ca acolo am domiciliu. Cum locuiesc in strainatate de multi ani au rugat o pe mama sa ma cheme in tara pt a ma prezenta la jandarmetie cu foita de incorporare de urgenta. A mai primit cineva hartie de incorporare?

    Raspunde
  3. Victore tu nici nu stii cit de Rus tu poti sa fii.

    Raspunde
  4. Si eu am facut armata si nu am pățit nimic acolo înveți multe.

    Raspunde
  5. Cea mai mare prostie pe care a facut statul.Desfințînd armata,care este pilonu un-ui stat.Mai ales distrugînd cazarmele din Oraşe.

    Raspunde
  6. Hai fratilor si nu va mai vaitati ca din ceva trebe sa mori dar ca pt cine asta e partea a doua dar nu ie nimic imposibil in Iua de azi asa ca aveti grija ca noi pe linga aia suntem vai mama noastra suntem tintele lor

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.